Aktuellt‎ > ‎

Veckobrev v. 42

skickad 21 okt. 2012 11:58 av Kristina Pettersson   [ uppdaterad 21 okt. 2012 12:02 ]
Hej alla kära föräldrar! 

Hoppas ni alla mår gott! Vi vill än en gång säga att vi är väldigt glada för era barn, de är verkligen fantastiskt fina. De är helt olika personligheter, precis som det ska vara!

Vi har jobbat med bestämda lekgrupper under lång tid för att främja att nya relationer byggs och barnen lär känna varandra bättre. Lekgrupperna har varierats och de har fått träna sig att leka med olika saker. Däribland finns Dockvrån eller Stora Huset som vi kallar det, Lego, Lera, Kaplastavar, Dinosaurier, Spel, Kuddar osv.

Nu har vi känt att träningen har gett resultat och det är dags att de får välja själva vad de vill leka med, med start igår, torsdag. Utfallet har varit väldigt gott, barnen är glada och nöjda och samarbetet fungerar väldigt väl!

Barnen och vi har vant oss med skolan, så nu ska vi sätta igång med den efterlängtade idrotten på tisdag 23 oktober. Barnen byter inte om, men ni kan tänka på att de har kläder som är lätta att röra sig i just på tisdagar.

På onsdag 24 oktober firar vi FN-dagen med en gemensam morgonsamling  för hela skolan i Kristallen 8.30. Dit kommer Miriam och Boas som driver hjälparbete för utsatta barn samt ett barnhem i Ukraina som heter Vännernas Hus. Barnen har ritat teckningar och gjort brev till dem som vi ska överlämna på morgonsamlingen. Alla barn får gärna vara med och samla in pengar till arbetet så fler barn kan få hjälp! Skicka med detta med barnen så kan vi överlämna pengarna personligen till dem Läs mer på http://www.barnensambassad.se

Vi vill också påminna om att Fritids är stängt för planering första dagen på lovet i v. 44, dvs måndagen den 29 oktober.

Med önskan om en fortsatt fin vecka!

Hälsningar Jessica och Kicki

I
Comments