Aktuellt‎ > ‎

Hej alla fina föräldrar!

skickad 26 mars 2013 04:08 av Jessica Björklund

Hej alla fina föräldrar!

torsdag den 28/3 kl 8.30 har vi påskgudstjänst i Gunnaredskyrka. Ni kommer att få en lapp med mer information kring detta.

Vi har under de senaste veckorna arbetat med tema påsken. Barnen har fått höra bibelberättelser om Jesus och de har gjort ett eget påskhäfte kring berättelserna. Vi har även gjort en del påskpyssel som barnen får ta med hem innan påsklovet.

Vi har även börjat med något som vi kallar för ”talarstolen”. De barn som vill berätta någonting, eller visa upp något för klassen, får göra detta under denna stund. Vi i personalen har i förväg bestämt vilka barn som gör det. Om ert barn vill ta med sig någonting till skolan, det kan vara allt från en sten eller en leksak, så fråga dem ifall det är deras tur att sitta i talarstolen. Är det inte det så får de inte ta med sig något till skolan. Vi har pratat med barnen om vad som gäller när de får lov att ta med sig något till skolan, bl.a. att föremålet måste ligga i väskan fram till dess att de får visa det. Vi har också förklarat att skolan inte har ansvar för föremålet ifall det går sönder eller försvinner. Prata gärna med barnen kring detta. 

Mvh Personalen

                                                                                                    

Comments