Aktuellt‎ > ‎

Hej!

skickad 18 mars 2013 00:09 av Jessica Björklund

Hej!

Nu börjar våren närma sig. Härligt va? :) Det märks på barnen att de tycker om när solen tittar fram. Trots detta så är det i bland fortfarande väldigt kallt. Det är därför viktigt att barnen har med sig vantar, mössa och termobyxor till skolan ett tag framöver. Vi ber er också att över ert barns extrakläder-låda och kanske fylla på den.

I onsdags var vi på sjöfartsmuséet. Vi lekte en stund i lekrummet, sedan fick vi en rundtur av piraten Alwilda. Detta var väldigt uppskattat bland barnen! Hon berättade hur pirater levde förr i tiden men även att det finns pirater i nutid.

På måndag den 18/3 kl 8.30-9.30 så har vi en lekdag med alla barn i f-3. Barnen kommer då att bli indelade i olika grupper som kommer att få leka olika lekar. Vi hade en lekdag för några veckor sedan och barnen tyckte att detta var jätteroligt! Personalen i f-3 har därför bestämt att fortsätta ha lekdagar tillsammans framöver.

Efter påsklovet ska vi börja arbeta med tema bondgården. I samband med detta ska vi plantera växter. Barnen behöver ha med sig en tom mjölkartong att plantera i. Lämna den gärna innan påsklovet v.14.

 

Med vänlig hälsning!

Förskoleklasspersonalen

Comments