Aktuellt‎ > ‎

Föräldrabrev v.45

skickad 12 nov. 2013 00:22 av Jessica Björklund


Välkomna tillbaka efter lovet!

Hoppas att ni har haft ett härligt lov. Det är jättekul att få träffa alla barn igen.

På torsdagen innan lovet hade vi morgonsamling i kristallen FN dagen till ära. Eleverna hade gjort varsin flagga som de höll i under samlingen. Allihop skötte sig utmärkt! J Vi fröknar känner oss så otroligt stolta. Eleverna i klass ett hade samlat ihop 271:- till vännernas hus. Detta tackade Boas otroligt mycket för. Sedan dess har många elever fortsatt lämna pengar till vännernas hus. Det är kul att se att eleverna tänker och engagerar sig i barnen i Ukraina.

Vi hade även föräldramöte på kvällen den 24/10. Vi vill tacka alla föräldrar som kunde komma! Det är trevligt att få träffa er och diskutera era barns skoltid med er. Vi har delat presentationen som vi hade under föräldramötet med er via mail (elevnamn06.hem@kristinaskolan.se, lösenord är samma som till ert barns mail).

Under mötet bestämdes det att Daniels mamma Aula Maseh ska fortsätt vara klassförälder och att även Ellinors pappa David Djurachkovitch blir klassförälder detta läsår. Tack för det Aula och David och vi ser fram emot att ta del av era planer J

Det är snart dags för utvecklingssamtal. Innan utvecklingssamtalet så är det viktigt att ni läser igenom era barns skriftliga omdömen som ni finner på mailen. De skriftliga omdömena ligger till grund för elevernas IUP som skrivs under utvecklingssamtalet.

 

Viktiga datum som ni behöver hålla reda på!

V.46

14/11 Ska klass ett på sjöfartsmuseét och gå på en klappa havet lektion. Eleverna behöver ha med sig busskort och matsäck för vi äter inte lunch i skolan denna dag.

15/11 Ska F-3 på konsert i konserthuset. Eleverna behöver ha med sig busskort och matsäck för vi äter inte lunch i skolan denna dag.

V.47

18/11 Ska F-3 på teater på Hagateatern. Eleverna behöver inte ha med sig matsäck men en frukt är bra att ha då eleverna kommer att äta lunch när de är tillbaka i skolan. Busskort behöver barnen ta med sig.

V.48-V.49

Utvecklingssamtal i klass ett

 

 

Bästa hälsningar

Hanna och Jessica

Comments