Home‎ > ‎

2012

 
 
 
 
 
 
 
Torsdag d. 5/4-12.
Dagens løb i frederikssund er gået super godt. vi startede dagen med licens- og teknisk kontrol.Derefter gennemkørelse.
 I 1 heat gik det godt. I 2 heat var der lidt problemer med at bilen satte lidt ud. I 3 heat satte bilen ud igen på de første 200 meter derefter kørte den fejlfri igen, i pausen fik 2 dysser strips på. I 4 heat kørte vi bare der ud af og der var ingen fejl at mærke. Det endte med en 2 plads i klassen og en 4 plads generalt.
 
Lørdag d. 14/4-12
Så blev der kørt vildt på fyn. Det var et super godt angaceret løb, 3 spændende hastighed prøver der skulle køres 2 gange. Vi havde løst problemet med at den satte ud, så ingen problemer med motor denne gang. Vejret var igen på vores side, tørt, solrigt og ikke for varmt. Det blev til en 3 plads i klassen og 5 generalt. Det syntes vi selv er godt gået, når man tænker på at der var 24 i klassen og 71 generalt.
 
 Lørdag d. 5/5-12
Så blev der kørt i Vordingborg gjønge rally. Vi var nær ikke kommet der ned, for sprintern begyndte at have motor problmer på vej til Vordignborg. Men vi fik hostede os der ned.
Det var 8 små, men sjove hatighedeprøver der skulle køreres. Halv vejs ligger vi 2 i klassen og 6 generalt. Men på midt på prøve 8....mister den benzintrykket og inden jeg for trykket over på den anden benzin pumpe. Har vi tabt ihver fald 5 sekunder. Vi slutter på 3 pladsen med 1 sekund op til nr 2 og bliver 7 generalt.
Det tager 3 timer at hoste sprinteren hjem. Stort tak til Volvo Erik, der gav os 5 liter motor olie på servicepladen til hjemturen. Og fuldte os hele vejen op af motorvejen.
Stort tak til lille P, der kørte os i møde fra Jyllinge med 8 liter olie til det sidste stykke.
Sprinteren står nu skild ad. Den havde skudt toppakningen imellem cylinder og en olie kanal.
Men vi er klar til den 28, håber I også er det. Kommer I ned og kigger.
 
Rønnede 28 maj 2012
Ja, vi er jo nød til at skrive noget om på rønnede race bane. Selv om vi ikke er stolte af dagen. Vi startede ud med at køre en omngang for meget i første heat. Så da var vi allederede over 1 minut bagefter. Men vi klemte på hele dagen, og sluttede med en ok placering. hvis vi bruger tiden fra heat 2 var vi blevet 3 i klassen og 5 genrealt.
Det kan man jo ikke, så vi bliver 7 i klassen og 16 generalt. Vi var 12 i klassen og der var 66
biler i alt. Nu ser  vi frem til en god i weekend i ny rand, men høj sol, motorløb og bøffer på grillen.
Frederikssund Viking Rally
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
            
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Undersider (1): 2013
Comments