Vi tror på samarbete!
 
Scenario Sweden och Kreatek AB är konsultföretag med basen i Luleå. Vi erbjuder tjänster och utbildningar inom framförallt:
 • Affärs- och Verksamhetsutveckling
  • Försäljning & Strategi
  • LEAN filosofin
  • Kvalitet
  • Effektivisering
 • eHälsa
  • Innovativa IT lösningar inom vård och omsorg
 • Projektledning
Våra kunder finns inom kommuner, landsting och det privata näringslivet, främst i Norrbotten och Västerbotten och efter norrlandskusten.
 
Genom våra tankesätt och metoder hjälper vi er på vägen till stärkt lönsamhet och konkurrenskraft, förbättrad flexibilitet och ett ökat engagemang hos medarbetarna.
 
Vår filosofi är att vara med där det händer! Därför vill vi gärna vara med ute på er arbetsplats och tillsammans med ledning och medarbetare hjälpa er att utveckla affärerna, människorna och verksamheten.
 
Våra konsulter har lång arbetslivserfarenhet och har under många år arbetat inom industri, vård & omsorg, bank och dagligvaruhandel; både "på golvet" och i ledande befattning.Aktuellt

2015-09-17
Mats Lundin går in som Förbättringsstrateg på Norrbottens Läns Landsting.
2015-01-08
Kommunledningsförvaltningen i Bodens kommun anlitar oss för utbildning och coaching inom Lean.
2014-09-15
Vi genomför uppdrag på Gestamp Hardtech i Luleå inom projektledning av kundprojekt.
2014-08-12
Utbildningsförvaltningen inom Bodens kommun anlitar oss för utbildning och coaching inom Lean.
2014-08-11
Ett växande intresse för kvaliteten inom socialtjänstens verksamheter ligger bakom att Socialstyrelsen nu ger ut en guide om hur man kan jobba med systematisk uppföljning.
http://kvalitetsmagasinet.se/6-steg-till-systematisk-uppfoljning/   
2014-06-27
Vi önskar alla våra kunder och samarbetspartners en trevlig sommar! :-)
2014-06-19
Det räcker inte med ett brinnande engagemang för att lyckas med Lean. Inte heller vassa verktyg eller snygga whiteboardtavlor med färgglada post-it-lappar. För att nå verklig framgång måste man tänka större, konstaterar Magnus Korsgren, utvecklingschef på Oriola.
http://kvalitetsmagasinet.se/langsiktig-satsning-pa-fyra-plan/
2014-06-05
Nu är det klart vilka som gått vidare till sista omgången av Svenska Leanpriset 2014: AP&T Sweden, Karolinska Universitetssjukhuset, TeliaSonera,
Tetra Pak Packaging Material & Tetra Pak Packaging Solutions. 
2014-03-11
Bodens kommun anlitar konsult från oss inom Förebyggande Underhåll.
2014-01-07
Luleå tekniska universitet anlitar konsult från oss i grundutbildningen inom kvalitetsteknik för studenter på civilingenjörsprogrammet.
2013-10-21
Gambro Lundia AB, Manufacturing Monitors är vinnare av Svenska Leanpriset 2013.
2013-09-12
Datorspel skärpte hjärnan. Äldre fick inte bara bättre simultankapacitet av att spela ett datorspel designat för att träna just detta. Andra kognitiva funktioner, som arbetsminne och uppmärksamhet, förbättrades också.