Orientering‎ > ‎Nyheter orientering‎ > ‎

Registrering O-gøy

lagt inn 6. sep. 2018, 19:09 av Erik Borg   [ oppdatert 6. sep. 2018, 19:10 ]
Fantastisk oppslutning om O-gøy så langt i høst med. Det var nærmere 70 på treningen sist torsdag. Er ikke ditt barn eller ungdom av de nye, send følgende informasjon til orientering@koll.no 
Fullt navn, fødselsdato, bostedsadresse, navn foresatte, mobiltelefon til foresatte. Et stort velkommen til både de som har vært med lenge og nye deltakere. Utrolig moro med så mange barn og unge. 

    Så er det slik at O-gøy-foresatte må bidra med to oppgaver. Det ene er en kjøkkentjeneste i forbindelse med kveldsmat og en oppgave i forbindelse med Trollnatta lørdag 3. november. Når det gjelder Trollnatta, kan det for eksempel dreie seg om kakebaking. Videre er det bra om foresatte er med på som følgere under treningen på den orienteringstekniske delen, og håper også kan melde seg til oppgaver over tid i o-gruppa. Vi har noen uløste oppgaver. Dette er ikke nødvendigvis så omfattende oppgaver, men vi trenger noen flere hender.
      Så håper vi alle unge er med på Trollnatta. Det er et løp med spennende opplevelser og premier til alle. 308 deltok i fjor. 260 av dem var 12 år eller yngre. Håper selvsagt at det blir enda flere i år. 
     Spørsmål - Johan Lunde tlf 994 - 15 667 - Erik Borg tlf - 930 11 422  
   
Comments