Dobrodošli na mrežne stranice Hrvatske mreže školskih knjižničara

Ideje postoje da bismo ih ostvarili! :D

Misija
Potpora pokretanju i provedbi projekata školskog knjižničarstva s posebnim naglaskom na korištenje interneta, tj. mrežnu suradnju.


Vizija
Daljnji razvoj i dobivanje potpore za razvoj Repozitorija knjižničarskih radova UDK 02. Daljnji rad na primjeni IKT-a u školskom knjižničarstvu, promicanje čitanja i projekata iz školskog knjižničarstva temeljenih na mrežnoj suradnji, tj. korištenju interneta i informacijskom opismenjavanju.


Dragi kolege,
ove smo godine obilježili devetu godišnjicu našeg neformalnog druženja, razmjene stručnog iskustva, zajedničkih projekata, a sve je počelo našim prvim mrežnim okupljanjem u diskusijskoj grupi Knjižničar. Timski rad nastavljen je kroz NETgrupu koja se oblikovala prema sklonostima, želji za suradnjom, zajedničkim interesima, uvijek otvorenu za nove oblike poučavanja i proučavanja školskoknjižničarske teorije i prakse. I ovaj je repozitorij rezultat takvoga rada. No, vremena se mijenjaju, daljnji rad i moguć napredak zahtijeva formaliziranje neformalnog okupljanja. I dalje ostajemo prvenstveno zaljubljenici u svoj posao, vrijedni članovi svih postojećih knjižničarskih udruga, volonteri srcem i dušom…ali, formalnim prerastanjem u udrugu Hrvatska mreža školskih knjižničara - Knjižničari otvaramo si brojne nove mogućnosti.
Pozivamo vas, stoga, da svojim članstvom u udruzi Knjižničari podržite i aktivno sudjelujete u našem zajedničkom radu za opće dobro.
Ivana Vladilo, predsjednica udruge Knjižničari

7. svibnja 2010.


Ċ
Ivana Vladilo,
21. svi 2013. 13:57
ĉ
Ivana Vladilo,
21. svi 2013. 13:57
ą
Ivana Vladilo,
20. tra 2013. 13:32
Comments