Piemonte-2018

Oversiktskart over hele ruta fra torsdag til mandag.
Det kan bli mindre endringer og korrigeringer i rutevalg.

Dag 1 Alba - Montelupo Albese - 37 km


Vi får utdelt syklene på Hotel Medea (link her)  etter frokost og vil denne dagen sykle via Barbaresco og deretter rett sydover til Montelupo Albese. Dagsetappen starter ut fra Hotel Medea langs hovedveien inn til Alba. Etter Alba følger vi landlige grusveier og litt sti østover langs elven Tanaro og etter ca 15 km kommer vi til Barbaresco der det blir en kort stopp ved Produttori del Barbaresco. Vi følger deretter rett sydover og stiger nå gradvis oppover i åsene opp forbi Tresio, Benevello til vi ender opp ved hotellet i Montelupo Albese. Etter ca 32 km med jevn stigning så får vi en lettere avslutning med 5 km nedkjøring til Montelupo Albese.
Vi skal bo og spise på det spennende hotellet Ca`del Lupo - link her.

Det er planlagt en vinsmaking hos Pelissero i Tresio som er ca halveis på dagens etappe. Dette vil sannsynligvis også være her i nærheten vi møter Stephan for lunch.


Dag 2 Montelupo Albese - Bossolasco ca 30 km


Dag 2 er planen å syke via Serralung dÀlba og Roddino til Bossolasco som er det høyestliggende hotellet på runden ( ca 750 moh). Det vil bli vinsmaking i Serralunga d Alba som er et fantastisk sted. 
Etter vinsmaking og lunch vil vi fortsette langs åsene videre opp til Bossolasco på ca 750 moh.
Her blir vi boende 2 netter på det sjarmerende hotelle Bella Vista - link her.

Middagen inntas også på hotellet begge dager.
Dag 3 En rundtur fra Bossolasco for de som ønsker det. Planlegges ut fra muligheter for vinsmaking.Dag 4 Bossolasco - Barolo - ca 30 kmDag 4 blir en relativt lett sykkeldag med en del høydemeter ned fra Bossolasco til Barolo. 


Vi skal bo og spise på Hotell Barolo - link her. Trygve har også avtalt vinsmaking hos Brezza kl 15.30 på søndag.


Dag 5 Barolo - Hotel Medea Alba - ca 25-35 km
Dag 5 og siste dag på Piemonte turen går tilbake til Hotel Medea for avlevering av sykler. Turen vil bli på mellom 25 og 35 km avhengig av rutevalg.

Vel fremme blir det bussavgang tilbake til flyplassen i Nice for hjemreisen.Til denne turen er det ikke nødvendig å ha med verktøy og sykkelslanger da dette medfølger i følgebilen til Stephan. Dere trenger heller ikke sykkelsko da leiesyklene har vanlige pedaler. Det er greit å sykle i joggesko.
Det eneste dere bør huske på er å ta med er egen sykkelhjelm! 

Følgende sykkelrelaterte saker bør også pakkes i kofferten: Sykkeltøy - gjerne minst 2 sett slik at du kan bytte på. Husk også super eller ulltrøye, regnjakke, regnbukse samt buff og gode hansker "in case of bad weather". 

Solbriller og solkrem kan også være veldig greit å ha med seg. 

Stephan er klar og godt forberedt som vanlig og har med seg både forsyninger og sykler i varebilen. 


Comments