Ledere på turen


Jon Gravdal
Jon (54) er en sykkelentusiast med stor interesse for sykkelsport og sykkel som friluftsaktivitet. Gjennom flere års sykkelaktiviteter så  har Jon krysset både norske og utlandske fjell på jakt etter spesielle natur og sykkelopplevelser. 

jon.gravdal@zid.no
Telefon +47 95077947
                                                           
Andreas Jermstad Gravdal
Andreas  (28) er en erfaren og teknisk dyktig terrengsyklist. Han var som junior og U23 rytter en av landets beste terrengsyklister og deltok på landslaget for Norge under flere EM og VM.
Andreas behersker både engelsk og tysk språk og jobber nå for selskapet Luxottica i London.

Andreas.Gravdal@uk.luxottica.com
Telefon  +47 45243834

 

Even Teigland
Even (30) er erfaren terrengsyklist med mange år som aktiv utøver på høyt nivå. I tillegg er Even en meget habil langrennsløper. Even har utdannet seg som snekker og deretter gått videre som byggingeniør og jobber til daglig i Moderne Byggfornyelse AS. 

even@byggfornyelse.no
Telefon  +47 41645706

Ole Ketil Bøkseth
Ole Ketil (60) er Jon`s svoger og har over noen år blitt kraftig smittet av sykkelbasillen. Han er en svært positiv og hjelpsom person som lett kommer i kontakt med nye mennesker. Ole Ketil vil ha en 50/50 rolle som deltager og hjelpemann under turen. Han vil således assistere lederne underveis både på sykkel og i følgebilen. Ole Ketil jobber til daglig som lærer i Trondheim.  

ketil.bokseth@stfk.no
                                                              Telefon  +47 91549214