Klein Detail plus19

Met Klein Detail plus19 richt Klein Detail zicht naar de holebi-twintigers in de Kempen. 'Klein Detail Klein Detail plus19' komt er omdat een aantal holebi's na een tijdje Klein Detail begonnen te ontgroeien.. Zo vallen, jongeren die er pas laat achter komen dat ze homo, lesbisch of bi zijn, een beetje uit de boot. Daar wil ‘Klein Detail Klein Detail plus19’ aan verhelpen Aangezien jongeren steeds vroeger uit de kast komen, merken we dat de iets oudere jonge holebi's zich minder thuis begon te voelen in Klein Detail. De bedoeling van Klein Detail Klein Detail plus19 is om een meer aangepast kader aan te bieden voor deze doelgroep van holebi-twintigers.

Leeftijdgrens
Je bent welkom bij ‘Klein Detail Klein Detail plus19' vanaf 1 januari van het jaar waarin je 19 wordt, en moet weer afscheid nemen op je 30ste verjaardag

Wat te doen?
Een cultuuractiviteit, een middagje lasershooten, een dinner en bowling avond, een uper dare avond, een citytrip... Het zijn maar enkele voorbeelden die op de agenda staan. Tijd voor fun en friends!

Wat kost het?
Dit is afhankelijk van activiteit tot activiteit. Er dient veelal geen inschrijvingsgeld betaald te worden. Indien dit wel het geval is dan wordt dit meegedeeld bij de aankondiging van de activiteit.

Moet ik inschrijvingen om deel te nemen?

Er wordt zo weinig mogelijk met inschrijvingen gewerkt. Indien dit wel het geval is dan wordt dit meegedeeld bij de aankondiging van de activiteit.

Kan ik medewerker worden?
Klein Detail plus19' is altijd op zoek naar nieuwe medewerkers om het activiteitenaanbod uit te stippelen en te organiseren. Puilt de motivatie uit jouw lijf en wil je dolgraag meewerken aan Klein Detail plus19'? Bekijk dan zeker eens de vacatures op onze website. Je kan ook altijd een mailtje sturen naar plus19@kleindetail.be waarin je motiveert waarom je graag de nieuwe spetterende medewerker van Klein Detail plus19 wil worden.

Contact maken met onze plus19
Stuur eens een mailtje! info@kleindetail.be of naar info@kleindetail.be. Een briefje schrijven naar Klein Detail kan ook naar Klein Detail plus19, kwakkelstraat 71 2300 Turnhout

Vacature plus19

Vacature: plus19 begeleider

  •  Voor een groep staan is voor jou geen probleem? Zin om je leeftijdsgenoten op zwier te brengen op een activiteit? Ben je goed in (originele) activiteiten te bedenken? Zin om ...
    Geplaatst 29 nov. 2010 23:59 door Jeroen Vermeiren
Berichten 1 - 1 van 1 worden weergegeven. Meer bekijken »

Comments