Inlämning av filmer

På skolan har vi en server, där ska du lämna in dina filmer. Där har ni också möjlighet att lägga in råmaterialet från kamerorna för att på så vis dela med er av det till alla i gruppen.

Du kommer till din klassmapp på servern genom någon av följande adresser, vilken du ska använda bör du kunna lista ut själv:
\\192.168.200.5\Multimedia\Klassmappar\MUM_A_2C
\\192.168.200.5\Multimedia\Klassmappar\MUM_A_2D

Kopiera den av de bägge adresserna ovan som är aktuell för tid, inklusive de inledande \\. Öppna därefter utforskaren i Windows och klistra in adressen i adressfältet där och tryck på enter så kommer du till din klassmapp på servern.

I denna mapp hittar du två mappar, en som heter oredigerad film. Denna kan din grupp om den vill använda sig av, ni skapar helt enkelt en ny mapp där för varje projekt och lägger filmmaterial från kamerorna där så att hela gruppen kan använda den vägen för att komma åt det hela i stället för minnen/hårddiskar.

Den andra mappen heter inlämning, där ska du lämna in dina färdigredigerade filmer. Det kommer finnas en mapp för varje projekt ni gör så välj rätt mapp. Du ska döpa din film till förnamn.efternamn följt av aktuell filändelse.
Comments