Preinscripció a la campanya d'excavacions de 2017

Des del 2 de maig i fins el 2 de juny, es pot fer la preinscripció per participar a la campanya d'excavacions al jaciment de Santa Margarida de Martorell.

El nombre de places disponibles és limitat. La selecció es farà considerant els següents criteris:
  • Haver participat anteriorment a l'excavació a Santa Margarida
  • El grau de disponibilitat en dates i horaris
  • L'experiència en excavacions arqueològiques. Es reserva un nombre de places per a persones sense experiència
La selecció de participants, conforme si han pogut ser admesos o no, es comunicarà a partir del dia 5 de juny

Calendari, horaris i organització:
Calendari: 

La campanya d'excavacions es desenvoluparà entre el 3 i el 21 de juliol de 2017.
Horari de treball:
De dilluns a divendres, de 8 a 13 hores i de 16,30 a 20 hores.

L’organització facilita allotjament i manutenció gratuïts pels participants a les instal·lacions de la masia de Santa Margarida, immediata al jaciment, en les dates indicades. Les persones que els calgui poden fer ús de les instal·lacions durant els caps de setmana de la campanya. 

Els treballs que s'hi portaran a terme comprendran: 
  • Excavació arqueològica,
  • Registre i documentació d'Unitats Estratigràfiques
  • Neteja i documentació de materials arqueològics
  • Planimetria de camp i aplicacions informàtiques
  • Utilització de bases de dades i sistemes d'informació geogràfica aplicades a l'arqueologia
Formulari de preinscripció


En compliment d’allò que s’estableix a l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, i la normativa que la desenvolupa, l’informem que les dades recollides en aquest formulari s’incorporaran per ser tractades, en un fitxer automatitzat propietat d’aquest centre (CEM), amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud. Li recordem que pot exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació enviant un escrit a Centre d'Estudis Martorellencs. Apartat de correus 1 -  08760 - Martorell o bé mitjançant escrit a l’adreça electrònica intranetcem@gmail.com.
En cumplimiento de lo establecido en el artículo 5 de la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de carácter personal, y la normativa que la desarrolla, le informamos que los datos recogidos en este formulario se incorporarán para ser tratados, a un fichero automatizado propiedad de este centro (CEM), con la finalidad de atender su solicitud. Le recordamos que puede ejercer en cualquier momento los derechos de acceso, rectificación, cancelación enviando un escrito a Centre d'Estudis Martorellencs. Apartat de correus 1 -  08760 - Martorell o bien mediante escrito a la dirección electrónica intranetcem@gmail.com.