Presentació


Benvolguts pares i mares,

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’INS Joan Miró som tots els pares i mares del Centre. Al capdavant d’aquesta associació hi ha una Junta Directiva que, està formada per la Presidenta Esther Liras, la Tresorera Dolors Aranda, la Vicepresidenta Mercedes Losa, la Secretaria Ma. Àngels Orús, i les vocals Dolors de la Cruz, Marta Miguel i Alicia Lozano.

La nostra activitat dins del centre consisteix bàsicament en: col·laborar amb l’alumnat, les famílies i l’equip docent.


Aquesta col·laboració es dur a terme en varies línies d’actuació:


· Suport a festes organitzades per l’Institut:


o Castanyada, Carnestoltes i Sant Jordi amb l’aportació de premis per l’alumnat.


o Festes de final d’ESO i Batxillerat amb el lliurament d’orles del curs i organitzant, aperitiu de celebració pels alumnes de l’ESO, i sopar amb ball pel nois i noies que acaben el Batxillerat.


· Organització d’activitats per alumnes i famílies com xerrades i tallers de temàtiques diverses vinculades a l’educació.


· Participació en l’adquisició de material divers pel Centre a partir d’aportacions econòmiques que, en aquests moments de retallades importants, permeten que el nostre centre continuï gaudint dels equipaments adients.


· Informació i suport a les famílies en aquells temes que ens puguin plantejar i que siguin d’interès general.

Per realitzar tot això, a més d’algunes subvencions que ens atorguen algunes entitats, comptem amb l’aportació dels nostres socis, que consisteix en una quota anual per família de 25 €. La suma de tot i, amb la col·laboració desinteressada d’alguns pares i mares, ens permet participar en totes aquestes activitats intentant contribuir en la millora de la qualitat de l’ensenyament.


Gràcies a la col·laboració de l’Institut disposem d’un apartat a la seva web per penjar tota la informació de l’AMPA i que, des de l’AMPA es consideri d’interès, a més de la que es vagi generant per la Comissió de Seguiment Educatiu.

En qualsevol cas, podeu deixar les vostres peticions i/o consultes, en horari lectiu, al telèfon 93 377 97 28 (Cantina), on us atendrà la nostra estimada i sempre col·laboradora, Ana, o al correu electrònic ampa.iesjoanmiro@gmail.comi ens posarem en contacte amb vosaltres tan aviat com sigui possible.


Aprofitem per animar-vos a col·laborar amb nosaltres d’una manera més estreta i, us convidem a fer-vos membres de la Junta, participant així de totes i cadascuna de les activitats que des d’aquí organitzem, sempre pensant en el benestar i la formació integral dels nostres fills i filles.


Atentament, 


Mercedes Liras

Presidenta de l’AMPA


Cornellà de Llobregat, juny 2016