HORARIS CURS 2016-17
A partir del 16 de setembre

De 10 a 10.25 Tots els dies.
De 12.25 a 12.40 Tots els dies.

PRESENTACIÓ

La nostra biblioteca començà a crear-se a partir del curs 94-95, abans i tot de tenir l’edifici construït. Des d'aleshores s’ha treballat per millorar-la. Ara compta amb un espai ample i comfortable encara que una mica insuficient pel nombre d’alumnes.

En quant a dotació, la biblioteca té un premi d’innovació i participa al Projecte Puntedu, per a tres cursos (aquest és l’últim) amb els avantatges que això suposa econòmicament, en material informàtic i en personal.

El nostre fons bibliogràfic consta d’uns 3000 exemplars i estem en la tasca de completar la informatització del catàleg amb el programa epèrgam que ja podeu consultar.


NORMES DE LA BIBLIOTECA

 • A la biblioteca heu d'estar en silenci i mantenir un ambient d'estudi i treball.


 • Per accedir a la biblioteca cal apuntar-se a la llista de control d'assistència que trobareu al taulell de la bibliotecària. Ens serveix per avaluar l'ús de la biblioteca.

 • Qualsevol material de la biblioteca perdut o trencat s'haurà de reposar.

 • No és permès entrar beguda ni menjar.

 • Cal desconnectar els telèfons mòbils a la biblioteca.

 • Si us emporteu diccionaris o altre material per treballar a la classe, ens ho heu de notificar. Cal tornar-lo a la biblioteca  en finalitzar la classe.

 • Mai us emporteu res sense notificar-ho a la biblioteca. És molt que els llibres estiguin ben ordenats, per això cal deixar-los un cop utilitzats en el taulell de la bibliotecària.

 • Els llibres i documents de la biblioteca s'han de tractar bé evitant doblegar o trencar pàgines.

 • El servei de préstec és de quinze dies, tant pels llibres de coneixements com pels llibres de ficció. Us podeu endur fins a tres documents per persona.

 • Les enciclopèdies i diccionaris no es deixen en préstec.

 • Per utilitzar un ordinador s'ha de sol·licitar aquest servei a la bibliotecària. Us recomanem que reserveu hora amb antelació.

 • L'accés a internet és per a fer recerques d'informació. Està prohibit fer xats, jocs o d'altres aplicacions no educatives.

 • Es poden imprimir les recerques o treballs fets a la biblioteca en un màxim de tres fulls. Per a impressions més extenses us haureu de portar els fulls de casa.

 • Qui no respecti les normes podrà ser sancionat.

SERVEIS DE PRÉSTEC

L'alumnat, els pares i mares i el professorat poden gaudir d'aquest servei. La durada del préstec és de 15 dies per als llibres i 7 dies per al material audiovisual. El préstec es podrà prorrogar si es creu necessari. Es pot demanar a les hores que està la biblioteca oberta.

FORMACIÓ D'USUARIS

Des de la biblioteca atendrem aquells usuaris que no sàpiguen com trobar la informació que busquen, i els ajudarem a conèixer eines i recursos que tindran a l'abast. Hi ha classes a primer nivell per conèixer la biblioteca.

Document sobre la Classificació Decimal Universal.

Document sobre  Diccionaris i Enciclopèdies

Document sobre la Formació d'usuaris


Cerca qualsevol llibre de la biblioteca de l'institut

Escriu IES de Corbera en el cercador ePèrgam 1
i podràs entrar  a la base de dades de la nostra
biblioteca
Novetats

 • Àfrica-Àfrica-Àfrica Nou bloc a partir dels treballs i activitats dels alumnes sobre Àfrica d'enguany.África-África-África
  Publicat a les 14 d’abr. 2011, 0:37 per IES Corbera de Llobregat
 • Treballs de recerca O87. CÒMIC Manual de Krynn. Enciclopedia de Krynn. Una estrella entre dos mundos: Origen y evolución de manga en Japón y España.1. FILOSOFIA El manifest comunista¿Qué es el ...
  Publicat a les 14 d’abr. 2011, 0:36 per IES Corbera de Llobregat
 • Còmics Píldoras azulesEn esencia, Píldoras azules es la historia de amor entre un joven dibujante de tebeos y una mujer afectada por el virus de inmunodeficiencia adquirida, como su ...
  Publicat a les 14 d’abr. 2011, 0:34 per IES Corbera de Llobregat
 • Africa Corazón kikuyuAños de infancia de una niña de seis años llamada Vivian en Kenia, desde poco tiempo antes de la segunda Guerra Mundial hasta poco tiempo después de ...
  Publicat a les 14 d’abr. 2011, 0:33 per IES Corbera de Llobregat
 • La Historia del Arte Ernst H. Gombrich.Editorial Debate. La historia del arte es una de las obras sobre arte mas famosas jamás publicadas. Durante cuarenta y seis años, ninguna otra ha rivalizado con ...
  Publicat a les 14 d’abr. 2011, 0:31 per IES Corbera de Llobregat
S''estan mostrant les entrades 1 - 5 de 5. Mostra'n més »


l'Enciclopèdia - Diccionari

No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat


Diccionario RAE

No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat

Ċ
IES Corbera de Llobregat,
14 d’abr. 2011, 2:42
Ċ
IES Corbera de Llobregat,
14 d’abr. 2011, 2:42
Ċ
IES Corbera de Llobregat,
14 d’abr. 2011, 2:43