Aquest és el web de suport per a l'alumnat de batxillerat que realitza el Treball de Recerca al nostre centre.

El treball de recerca s'inicia al segon trimestre del primer curs de Batxillerat i es computa dintre de les matèries de segon curs. Es tracta d'una recerca individual i obligatòria, tutorada per un professor/professora del centre.

El Treball de Recerca és una tasca fonamental dins el currículum de l'alumnat, la seva qualificació equival al 10% de la nota final de batxillerat.

A l'INS L'ESTATUT sempre hem considerat que el Treball de Recerca constitueix un element crucial de la formació al batxillerat i li hem atorgat els recursos i la dedicació que correspon. Com a resultat el nostre alumnat ha participat, i ha estat guardonat amb diversos premis i reconeixements: 

Miquel Segura (Ajuntament de Rubí)
         14a edició (2013) III premi per a la nostra alumna Elisabeth Vera)
         15a edició (2014) 3 alumnes aspirants al premi. 2ª finalista la   nostra alumna Judit Navarro.
         16a edició (2015) 4 alumnes aspirants al premi. 3r finalista Cristian Domínguez i guanyador del 1r premi Josep López amb el treball El ressorgir del feixisme a Europa.
         13a edició Premis per als Treballs de Recerca de Batxillerat per la Societat Catalana de Física (juliol 2015) Carlos Méndez és premiat com accèssit pel seu treball de Camí cap a la invisibilitat. 
        18a edició (2017) 2 alumnes aspirants al premi. 
  3r finalista Uriel González amb el treball Màgia en la literatura.Premis Fundació Epson
Premis ARGÓ de la Universitat Autònoma de Barcelona 
Premis de recerca UPC.Premi Miquel Segura (2009)