Presentació del projecteAquest treball transversal pretén que us convertiu en periodistes i feu un telenotícies amb els temes que us proposarem, amb els continguts propis dels informatius diaris, utilitzant diferents formats de textos periodístics...

Per aconseguir-ho, coneixerem com són els telenotícies, anireu elaborant el vostre informatiu a través d'una sèrie de propostes d'activitats individuals i en grups i finalment, fareu el vostre vídeo.

D'altra banda, amb aquest projecte participem al programa Parlem de drogues de "la Caixa", d'on hem tret les propostes dels temes "Salut vs drogues", "El negoci de les drogues" i "Publicitat". 

Per fer tot això tenim 9 dies (del dimarts 29 al divendres 8 d'abril). El darrer dia del projecte, fareu les presentacions orals, que us avaluareu entre vosaltres.

A més, hi ha tres sortides relacionades amb el contingut i la forma del treball: 
- Preparació del TT 17 de març: al Cosmocaixa a fer una visita guiada a l'exposició "Parlem de drogues" .
- 31 de març: sortida a La Sala a veure l'obra "No em ratllis" sobre el consum de drogues i les seves conseqüències. 
- Cloenda del TT 11 d'abril: assistirem com a públic la gravació d'un programa de televisió. 

RECOMANEM copiar i enganxar el contingut d’aquestes pautes als vostres documents de treball, per tal d’estructurar l’índex i els apartats del vostre treball.A continuació, teniu el calendari amb les tasques previstes per a cada dia i la previsió dels torns de gravació de cada grup: