Visitem Catalunya Ràdio

Ahir, un grupet d'alumnes de 2n i 4t d'ESO vam anar a Barcelona a l'emissora de Catalunya Ràdio per participar, com a públic, del programa "Protagonistes", una mena de concurs presentat per l'Àngel Llàcer i el Manu Guix i amb un convidat que aquest cop era la Loles León. I per què hi vam anar? Doncs perquè aquesta setmana TV3, i concretatornament el programa "divendres" i Catalunya Ràdio des de "Protagonistes" dedica la setmana al municipi de Sant Pere de Ribes, i nosaltres també h ipertanyem.
Vegem-ne algunes imatges i les opinions dels assistents.

 A l'entrada de l'emissora
 A l'estudi al mig del programa


 Amb els reconeguts Àngel Llàcer i Manu Guix els conductors del programa


Natàlia González 2n ESO A
Aquest matí hem anat a veure com feien un programa en directe a Catalunya Ràdio, bé, en directe directe potser no però nosaltres ho vèiem en directe i s'emetrà un dia més tard.
Per començar la nostra magnífica excursió hem anat a l'estació i hem agat un tren per anar cap a Barcelona. Durant el viatge he anat pensant com seria la benvinguda a la ràdio, com ens rebrien, qui trobaríem...
L'arribada a Barcelona ha estat bona. Primer hem sortit de l'estació i ens hem posat a esmorzar. Després començava la gran aventuram trobar l'edifici de Catalunya Ràdio. I ho hem fet, l'hem trobat! Un cop trobat l'edifici hementrat i ens han fet posar-nos una enganxina amb la nostra identitat i hem passat les motxilles per un detector de metalls. Desp´res d'una bona estona a la sala d'espera per fi hem entrat a la sala de gravacions on ens esperaven l'Àngel Llàcer, el Manu Guix i la Loles León, que ha entrat més tard però també la compto.
La gravació ha estat molt divertida i entre rialla i rialla el programa anava tirant. Després, en abcabar el programa tots els del grup ens hem fet una foto amb l'Àngel Llàcer i el Manu Guix, la Loles León ja havia marxat.
M'ha encantat aquesta experiència de poder veure en viu  personatges de la tele i veure com es grava el programa i com ens enganyen perquè han entrevistat una alcaldessa de Ribes a qui no han trucat perquè no l'hem sentida, ho tenien gravatttttttt!
No m'importaria tornar-hi, i tant que no!

Mònica Cortejosa, 4t d'ESO
L 'experiència a la ràdio em va agradar molt. Va ser un camí llarg  de viatge, però molt divertit. En arribar allà ens vam fet fotos a la porta on es podia llegir "Catalunya Ràdio". Després vam entrar i ens van donar una enganxina on posava el nostre nom i vam passar dins una sala insonoritzada on ja hi eren el Manu Guix i l'Àngel Llàcer i ens vam sorprendre perquè estem acostumats a veure'ls des del sofà de casa i no pas des d'allà, tan a la vora.
Un cop dins van començar a presentar el programa mentre nosaltres simplement miràvem. Al cap d'una estona van fer uns anuncis i de sobte va entrar a la sala  la Loles León. A tots ens va agradar molt veure'ls i sobretot a ella i va ser molt simpàtica tot i que havia de marxar ràpid i no ens vam poder fer cap foto.
En acabar, després de tota la gravació del programa, ens vam poder fer una foto amb en Manu i l'Àngel i després vam anar molt ràpid  cap a l'estació per tornar.

Va ser un gran dia, vam veure famoso i a la vegada hem après com es fa un programa deràdio
.
 Alejandro González, 2n

Per a la meva opinió ha estat un dia genial! Ha estat molt xulo quan estàvem veient com gravaven en directe. I com a l'entrada va ser com en la màquina de l'aeroport on per poder passar hi havia una noia que ens posava una enganxina.
Quan vam entrar, ens vam asseure i vam poder seure i escoltar com feien el programa, com paraven de tant en tant i com posaven els anuncis.
L'experiència ha estat molt bona ja que és una manera d'aprendre, també de veure com  és aquesta feina de "locutors de ràdio" i també, i molt important, és una oportunitat única de veure famosos com l'Àngel Llacer
.

.

Comments