Viatge final d'etapa ESO 2014Enguany, i contra tot pronòstic (ja sabeu que la crisi posa paranys) hem fet el nostre somiat viatge de final d'etapa de l'ESO.
Aquí en podeu veure testimonis i també llegir les nostres impressions.


El Galí per Andalusia.mp4Esperem que us agradi.

Què dius?

4t B
- El viatge a Andalucía ens ha agradat perquè hem vist coses noves i paisatges molt bonics i hem visitat molts llocs interessants i culturals. I tot i que hem passat moltes hores de viatge dins el bus ens ho hem passat molt bé. Potser l'hotel no era l'adequat per a nosaltres perquè estava ple d'avis, però com que eren molt agradables i simpàtics... I el menjar??????? no era gaire bo, però hi havia molta varietat i un bon servei per part dels cambrers. Ha estat una bona experiència que sempre recordarem.


4t D
- A mi m'ha agradat molt el viatge de fi de curs ja que vaig poder veure noves ciutats, molt boniques i molt grans. M'ho vaig passar molt bé amb els meus companys i amics.
- A mi mn'ha agradat molt el viatge de fi de curs, veure ciutats molt boniques amb catedrals. I estar amb els amics i companys. Va estar molt i molt bé.
- A mi m'ha agradat molt anar de fi de curs a Andalucía i la companyia ha estat molt bona. M'ha agradat tornar i amb la mateixa companyia.


Comments