Petits artistes i grans treballs!


Joan Godoy
Aquest petit gran artista ens obsequia amb alguns dels seus dibuixos.
 
 
 

Alguns VIP's hem treballat el volum i aquí podeu veure'n el resultat. Esperem que us agradi.


Hem fet el pessebre...
 

Com cada any l'alumnat de religió de l'insti munta el tradicional pessebre al rebedor del primer pis. És una experi'ència molt agradable en què tots treballem de valent per aconseguir muntar el millor pessebre dedicat a les festes nadalenques i que representa el naixement de l'infant Jesús.

Per als principiants de primer d’ESO l'experiència de muntar el pessebre de Nadal a l'institut ha estat magnifica i ha millorat la unió del grup.

Vinyet García, 1r A


El betlem ha quedat molt bonic i m'ha agradat molt muntar-lo.
Manolito

I encara recordo,  que mentre fèiem els últims detalls al pessebre la Judit em deia , “aquest  és el nostre últim pessebre”, i sí, efectivament, després de  fer-lo durant quatre anys hem arribat al final d’aquesta tradició que tenim els alumnes de religió del INS Galí.

Ha estat divertit, com tots els anys , sempre hi ha un riure de fons que mai falta, com diríem nosaltres, bon rotllo. A la fi ja són quatre anys, ara els més petits seguiran amb aquesta tradició.

Aquest any els alumnes de la meva classe hem fet poca cosa , ja que només tenim una hora a la setmana hi ha hagut ponts i festes de més. Però hem gaudit igualment de muntar-lo.

Anna Jiménez 4tB
Dibuixos de
Joan Godoy

Fem volum


Pessebre