Sant Jordi

 

Els companys i comapnyes  que s'han presentat a les diferents modalitats del concurs de Sant Jordi han rebvut els seus premis i tots estaven molt contents.

Hem celebrat Sant Jordi, clar que sí!
Aquest dia ha estat magnífic, ja que hem pogut veure i viure les actuacions de molts companys que saben tocar la guitarra, cantar, etc.

Aquest any hem dedicat aquest magnífic dia al poeta Salvador Espriu, hem recitat versos seus i hem tocat algunes m,elodies mentre passaven diapositives d'un power i sentiíem els poemes.
Un grup de nenes de les classes de primer hem fet una petita actuació, fèiem de nenes petites que jugaven a la placeta del poble tal i com Salvador Espriu s'ho va imaginar en el conte Tereseta que baixava les escales. Sense que ho sabés la gent des de les cadires de la platea hem començat a actuar i ha sigut una gran sorpresa.

Sant Jordi 2013 2.MTS1r d'ESO.
 
Un any més hem celebrat Sant Jordi a la sala d'actes de l'institut. Ha sigut un dia diferent, primer fèiem classe i després baixàvem a la sala d'actes i vèiem els companys i companys com actuaven tocant la guitarra, o els de 3r que tocaven la flauta.
Han passat fotos i treballs de Salvador Espriu, de Joana Raspall i de Bartomeu Rosselló-Pòrcel i han llegit alguns poemes.Comments