Què m'agrada?


Tania Cacheda

En el meu temps lliure m'agrada fer moltes coses, el que més m'agrada ,però  és llegir llibres, d'intriga, d'aventures, dramàtics... però també m'agrada estirar-me al sofà i veure la televisió o descansar, o sigui no fer res de res. Ho pilleu?

De vegades, però, agafo l'ordinador i entro al "facebook" per parlar amb els meus amics i amigues. D'altres vegades, quan ja he acabat els deures aprofito per avançar deures d'altres dies ja que els tinc plens de deures o estuio i avanço per si tinc algun examen.

I no puc deixar de reconèixer que també jugo amb el meu gat, el Makay. Tinc una canyeta petita, com les de pescar més o menys, i jo la moc i ell la va perseguint fins que l'agafa i la comença a mossegar. És divertidíssim!

Maria Pérez, 1r B
És molt difícil que es compleixi el meu millor dia perquè són moltes coses les que m'agrada fer. Aquest dia seria un dissabte, perquè l'endemà és festa. Em llevaria a les 6:30 del matí per anar a una competició de patinatge i quedar la primera o la segona. Després de menjar una miqueta aniria una hora amb la bicicleta, em dutxaria i aniria a Vilanova a comnprar-me roba xula, i com no... aniria a veure una bona pel·lícula al cinema Lauren.
Jo ja sé que és molt i molt difícil que es compleixi aquest grandiós dia! Però vés, m'agradaria. I si durés més hores encara faria més coses com per exemple viatjar que em fascina.
I amb això acaba el meu gran i desitjat dia. Molt cansat oi?
Us hi apunteu?

Torna al menú dels fòrums

Tania Cacheda
María Pérez