Osnabrück

2013-Alemanya-CF
VISITEM OSNABRÜCK

En les darreres setmanes un grup d’alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Integració Social de l’Institut Alexandre Galí, acompanyats per tres professors i una representant de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, van viatjar a la ciutat alemanya d’Osnabrück.

L’objectiu d’aquest viatge ha estat la realització d’un intercanvi d’experiències formatives en l’àmbit dels serveis socioculturals i a la comunitat, iniciat el passat mes de febrer amb la visita d’estudiants de l’institut BBS-Haste d’aquesta mateixa ciutat.

Han sigut uns dies molt intensos en els quals s’han visitat diverses institucions relacionades amb l’atenció a persones en situació de dependència i en risc d’exclusió social (residències, centres ocupacionals, etc.). A més, la visita ha estat profitosa per conèixer de primera mà l’organització i el funcionament de la formació professional a Alemanya, obrint-se importants vies de col·laboració, tant formatives com professionals, per a l’alumnat de cicles de l’Institut Alexandre Galí.

Des de l’institut es vol agrair l’atenció rebuda per part del professorat i de les empreses visitades, que en tot moment han mostrat una gran predisposició a portar a terme projectes formatius comuns, així com per la càlida acollida durant l’estada.

 Comments