Korfbal

L’INS ALEXANDRE GALÍ ACULL UNS EQUIPS BELGUES DE KORFBALL EN TOUR PER CATALUNYA

 

Dimecres 3 d’abril, l’INS Alexandre Galí va rebre la visita de dos equips de Korfball, els Apples i els Rijkos procedents, concretament de Dender monde, Bèlgica.

Al llarg d’unes setmanes aquests equips infantils i cadets han dut a terme un tour per terres catalanes. En el marc d’quest tour han visitat Les Roquetes i han participat en un parell de partits amb els nois i noies de l’Alexandre Galí, un institut amb una certa tradició en aquest esport.

Un cop fetes les presentacions dels dos equips s’han iniciat els partits que han enfrontat per una banda a la secció infantil dels equips belgues amb l’alumnat de primer i segon curs d’ESO del nostre institut i per l’altra una barreja dels dos equips belgues amb una selecció d’alumnes de tercer i quart curs d’ESO del Galí. El primer partit ha acabat amb un empat, això sí després d’una renyida competició per ambdues parts que han jugat molt i molt bé. El segon partit, però, ha finalitzat amb una victòria per als locals, o sigui els nois i noies de l’Alexandre Galí.

L’entrenador belga, Sr. Parker, ens ha comentat que fa aproximadament sis anys que és entrenador de Korfball i que han vingut a Catalunya a jugar amb diferents escoles i entitats per tal de promocionar aquest esport. També ens ha dit que els equips del Galí li han semblat molt bons i que voldria tornar-hi en un futur.  En el pla social ens ha comentat que Catalunya li sembla un lloc molt bonic i acollidor.

La visita ha estat profitosa per crear llaços amb esportistes d’altres països i els partits en general han estat entretinguts. Finalment ens hem acomiadat dels nostres col·legues i amics belgues que segueixen el seu tour per Catalunya i que esperem que ens tornin a visitar, o qui sap si potser hi anirem nosaltres allà.

Volem agrair al departament de'Educació Física la possibilitat que ens ha brindat per dur a terme aquesta experiència.

Desi Cabrero, Desi Martínez i Sandra García,

alumnes de 4t d’ESO de l’INS Alexandre Galí.

 

Comments