De què parlem?


El canal olímpic:


SORTIDA AL CANAL OLÍMPIC

Fa uns dies els alumnes de 1r d'ESO vam anar al Canal Olímpic de Castelldefels a  fer canoa i caiac. Vam anar en tren i va ser un viatge molt divertit, ja que no teníem classe.

Quan vam arribar a la nostra parada de Castelldefels, vam haver de caminar una miqueta però va valer la pena, perquè quan vam arribar al canal Olímpic ens vam quedar bocabadats. Hi havia moltes canoes i caiacs, algunes de petites i unes altres de més grans.

Per allà vam veure la Montse Capdevila, la nostra fotògrafa i quan vam fer la fila per a que ens donessin els salvavides i les pales la Montse va començar a fer fotos, la primera activitat va ser canoa. Havíem d'anar en parelles. Nosaltres dues ens vam posar juntes i ens ho vam passar molt bé, ja que fèiem carreres i  l'última carrera, la més difícil, la vam guanyar i ens van fer fotos.

La segona activitat era la de caiac, i aquesta va ser individual. Havíem de baixar a l'aigua dos caiacs per parelles i pesaven un munt!! Aquesta vegada si ens inclinàvem una miqueta quèiem a l'aigua però per sort ningú no hi va caure.

Quan vam acabar les activitats, vam anar cap al vestuari a dutxar-nos i després a esmorzar a sota d’uns pins. Al cap de 15 minuts vam agafar el camí cap a l'estació. Aquesta vegada hi havia molta gent i quan érem a dins, de cop i volta el tren es va parar. Nosaltres no sabíem què passava, però per sort  estàvem prop de la nostra parada de Vilanova i la Geltrú. En fi va ser un dia molt divertit.

Sara i Natalia - 1r d'ESO
Torna a l'inici
Comments