Una visita profitosa. Mas Albornà

 
Visitem Mas Albornà

Raül Mudarra

Des dels cicles formatius de Grau Superior duem a terme tota una sèrie d’estudis i activitats que ens acosten a una realitat social molt concreta. Per aquest motiu després d’estar molts dies treballant amb esforç i il·lusió, finalment va arribar el moment de posar en pràctica les activitats que havíem preparat.

El passat divendres 10 de Maig, vam visitar el centre Mas Albornà, a les Cabanyes, com a alumnes d’integració social de l’INS Alexandre Galí de Sant Pere de Ribes. Allà, de seguida  vam percebre l’ambient familiar tant per part dels nois com dels educadors que ens van acollir. Ens vam adonar de seguida que agraïen la nostra visita, cosa que ens va motivar i enriquir tant a nivell personal com professional.

Al centre vam poder desenvolupar diverses activitats que havíem preparat i adequat prèviament per les diferents tipologies d’usuaris. Els alumnes de TIS vam dur a terme dos tipus de  tallers: un berenar i l’elaboració d’un marc de fotos.

La visita ens va oferir l’oportunitat de conèixer persones amb diferents capacitats i alhora desterrar els tòpics i prejudicis que moltes vegades associem a aquests col·lectius.

En definitiva, per tots nosaltres, va resultar una experiència inoblidable, encantats tornaríem a repetir.

  
  

Comments