Olga Borràs de llibres i d'escriptors!

 

Parlem una mica de llibres i d'escriptors


L'Olga Borràs ens va visitar, sí, sí, i ens va comentar com havia començat amb tot això d'escriure novel·les. Ella és periodista i ens va parlar de tot això, de periodisme, dels temes que l'amoïnen, dels joves, del que llegeix i coneix per la seva feina i de tot el que representa per a ella tot aquest món.
Li vam fer algunes preguntes i ella molt amablement  ens les va respondre. El tema principal de la novel·la és... bé, millor no us ho diem i així us quedarà el dubte i la llegireu. Una cosa sí que us la volem dir, quan comences a llegir no pots parar. çalguns de nosaltres la vam llegir en només un parell de dies. I dsprés diuen que el jovent no llegeix..
Va ser xulo i ens va dir que aviat en traurà una altra, de novel·la, una que ja esperem amb impaciència.
Olga nosaltres no en som d'escriptors, però amb exemples com tu potser un dia ens decidim, i potser en un moment o altre ens trobarem per aquest mundillo dels escriptors.
Gràcies per la teva xerrada, per la teva amabilitat, per dir-nos les coses pel seu nom i en definitiva per la teva novel·la, si no fos per la novel·la avui tu i nosaltres no ens coneixeríem.

I esperem amb il·lusió la diada de Sant Jordi, perquè anirem a veure l'Olga ja que presenta la seva nova novel·la i volem veure-ho i viure-ho.
Ah!!!!! i volem que ens la signis Olga, perquè ja ens vas signar una i volem l'altra també.
Gràcies Olga.

Alumnat de 4t d'ESO

Comments