Fa uns quants anys...

Som dipositaris d'unes fotos magnífiques...


     Us volem explicar  que a partir d'ara el nostre institut és dipositari d'unes fotos que tenen una mica d'història, És la història que ens toca de molt a prop, de fet alguns de vosaltres quan es van fer aquestes fotos  encara no havíeu ni nascut. Sí, sí, com ho llegiu, no havíeu ni nascut.

Bé, us exp
licare
m d'on ve tot aquest renou.

     Resulta que un dia la Mari Muñoz va decidir fer unes fotos d'uns terrenys abans no s'hi construís res.. Eren fotos d'uns solars, d'un tros de camp, d'un terreny on no hi havia res i aparentment sense cap importància, però  aviat hi va haver alguna cosa, un eixample d'un nucli urbà.
     I vés per on avui aquestes fotos són part de la història i nosaltres en som dipositaris. P
erquè aquelles fotos es van cedir a una oficina bancària de  casa nostra, i allà hi van romandre durant un tou d'anys, fins que l'oficina va tancar (maleïda crisi) i les fotos no es podien perdre, calia donar-les a algú que en tingués cura i que sabés apreciar-les com calia i aquests .  .  .  som nosaltres.
     I ja està, tan fàcil com això. Avui les fotos estan penjades en uns dels passadissos que comuniquen l'entrada del primer pis amb l'aulari de l'esquerra i la sala de professorat. I de fet dialoguen amb Alexandre Galí, bé, amb les fotos que en tenim penjades justament al davant. Un lloc d'honor per a unes fotos magnífiques, que ens expliquen la història i que formen part de tots nosaltres.

Gràcies Mari Muñoz per fer-les, i gràcies Caixa de Pensions per cedir-nos-en la custòdia i possibilitar, així, que estiguin obertes a tothom.
Equip de redacció
Comments