2016-2017‎ > ‎

Picalletres

Hem concursat al PicaLletres. I ho hem fet la mar de bé. Feu-hi un cop d'ull!

PICA LLETRES 16/11/16


Els alumnes de 3r ESO hem participat al "PICA LLETRES", un concurs de lletreig on la rapidesa i els coneixements són la clau!!
Es basa en dos tipus de proves: l’una, lletrejar paraules i l’altra, resoldre correctament els jocs lingüístics que es plantejaran: l’embarbussament, el barbarisme intrús i l'errada oculta.
Els nostres representants aconseguiren una gran puntuació en les seues intervencions, malauradament no aconseguirem entrar al ranking dels centres que es disputarien la Gran Final. El suport i la confiança dels companys ha estat fonamental en la fantàstica actuació dels sis  alumnes que s'han posat davant les càmeres, oblidant-se dels nervis, i han defès el nostre centre magníficament.
A continuació compartim algunes sensacions dels alumnes que ens han representat:
IVÁN PÉREZ: "Emocionat, nerviós i una mica decebut perquè no hem aconseguit guanyar. Tot i així, tornaria a repetir l'experiència".
ANAÏS: "M'ha agradat molt, ha estat interessant i emocionant. He passat una mica de nervis".
CLAUDIA: "Molt bona experiència!! Ha estat divertit, l'havia preparat però m'he trobat molt nerviosa davant la TV".
JUDITH: "He estat molt nerviosa però estic satisfeta. Ha sigut una experiència positiva però al final estava un poquet a soles"
MARTA: "M'ho he passat molt bé, m'agradaria tornar. Els professors que han vingut ens han animat en tot moment"
SEBAS: "Va ser molt guai perquè vam estar amb els amics, que ens animaren tot el concurs. Els profes també feren divertida la sortida"
L'equip de professors volem felicitar a tot l'equip de 3r d'ESO, participants i acompanyants per ser exemple de JOC NET, COMPROMÍS I ESFORÇ!! 
Desitgem tornar a repetir el curs vinent!!  Enhorabona craks!!

Amparo Salazar


Comments