2016-2017‎ > ‎

Canal Olímpic

Divendres dia 7 d'octubre vam veure l'estrena mundial de la pel·lícula "A Monster Calls" (Un monstruo viene a verme), de J.A. Bayona. La vam veure en VOS. Demanaré als alumnes un escrit i te'l passaré. Potser la Laura també te'n passi algun.

I què diu el diari?                    
I si vols baixar-te  fotos Clica'm


Nadia Fernández, 1r C
El 29 de setembre vam anar a l'excursió del canal olímpic. L'experiència va ser una mica difícil al principi, però va ser molt bona. M'agradaria anar una altra vegada, per què m'ho vaig passar genial amb els meus companys, rient i les caigudes a l'aigua, les bromes dels monitors...

Ángel Burgos, 1r C
M’ha semblat xulíssim, primer vam muntar a la canoa per parelles, la meva parella era el Sergi. Vam arribar als 500 metres tots.
Amb el caiac jo anava bastant ràpid, vam arribar tots als 250 metres, m’ha agradat moltíssim tot.

Andrea Riol, 1r C
El dijous passat vam anar d'excursió al canal olímpic i va ser una excursió molt xula, diferent de les que feiem abans.
Vam agafar en tren fins Castelldefells, perquè allà estava el canal. Quan vam arribar ens vam canviar, ens vam posar l'armilla i ens van explicar les instruccions.
Primer vam començar amb la canoa, i l'Anna i jo vam caure a l'aigua, perquè no sabiem com anar, aquesta era la més difícil. Ens va costar una mica començar, peró després tot bé, i vam arribar als 500 m.
Després vam fer el kayak, que era individual.
Aquest és el que més em va agradar, i era més fàcil de portar. Amb aquest vam arribar als 250 m.
Per últim vam dutxar-nos i vam tornar a agafar el tren per anar a casa.
Va ser una excursió molt divertida.
Comments