Salutació

En fem 20. Els primers 20 anys de vida de l’institut “Alexandre Galí”. En fem 20 d’anar junts, tots plegats, alumnes, pares i mares, professorat. 

Junts que vol dir costat per costat,
ni més endavant, ni més endarrere, al mateix pas. Junts perquè si un defalleix, l’altre l’ajuda a aixecar. Junts per avançar junts, ben junts!  
  
Junts per es
tar d’acord o en contra, però junts parlant, debatent i al final, la decisió, sigui quina sigui, hi estigui tothom d’acord o no, el resultat haurà estat producte de la majoria, del diàleg, del contra

    Junts per recordar. I és que quan veurem les pàgines d’aquest web, segur que els fets prenen vida. Una agradable sensació. Llegeixes i els veus, sents com a teves les seves il·lusions, els seus d
ubtes. Mires i els escoltes, a través de les imatges, els valors que els mouen.st, de la diferència. Aquesta és la clau de futur de l’institut. Tots els sectors parlant a través del Consell Escolar o des de qualsevol de les vies de comunicació que el centre ofereix, però, ENRAONANT. És l’expressió dels valors democràtics que estan en la base de la llibertat individual i col·lectiva.

    Junts per compartir el present. Moments de plenitud d’un projecte que al llarg dels anys ha anat conformant-se, des d’uns laboriosos inicis fins un avui en dia de satisfacció per la feina feta. Plenitud que no significa haver arribat al final, al setè cel, no, cal continuar treballant per assolir nous reptes, nous cels, nous camins de perfecció.

Joan Torrents, director de l'INS Alexandre Galí