Nieuws‎ > ‎

Veldloop 28 september ’16 – Vaubanpark Veurne

Geplaatst 29 sep. 2016 01:32 door Immaculata_De Panne website   [ 29 sep. 2016 01:40 bijgewerkt ]

Anders dan andere jaren! Een andere locatie.

Het Sportpark Oostduinkerke, traditionele setting voor de interscholenveldloop voor leerlingen van het secundair onderwijs, werd dit jaar ingeruild voor de site van het Vaubanpark te Veurne. De organisatie was in handen van de Sportdienst Veurne.

Een zonovergoten parcours, droog, vlak maar toch met een ritmestoorder (een grachtje), bijna vlak na de start. Toch belangrijk: zo vlak na de start als er nog volop voor de posities geknokt wordt. Een kleurrijk deelnemersveld getooid in de kleuren van de deelnemende scholen. Supporters ook, heel veel, vrienden, vriendinnen, mama’s en papa’s.

De deelnemers gaven het beste van zichzelf met respect voor elkaar, geoefende lopers, niet geoefende lopers, over de grenzen van de scholen heen, als vriend, vriendin, teamgenoten in dezelfde atletiekclub.

Onze leerlingen hebben de kleuren van onze school met verve verdedigd! Hun prestatie mag gezien worden, van allemaal. Ze investeerden tijd en energie voor onze school. Een dikke pluim aan onze ambassadeurs!

Immaculata, one and forever!


foto's

Comments