Gæst‎ > ‎

Velkommen

På det Ydre Nørrebro, nærmere bestemt Rådmandsgade, ligger Industrikollegiet, der i 2004 stod klar til indflytning af unge universitetsstuderende. Den seks etager høje bygning indeholder 95 værelser fordelt på de øverste fem etager. I stueetagen findes kollegiets fællesfaciliteter så som vaskeri, bar, studierum samt cykel"kælder". Alle værelserne, der har store vinduespartier vendt mod gaden, er 16 m2 store og har alle eget bad og toilet samt indbyggede skabe. Værelserne forbindes af en glasgang, og herfra er der adgang til ét af de ti fælleskøkkener, der er placeret i de to glastårne vendt mod kollegiets baghave. De store glasfacader giver beboerne mulighed for at følge med i aktiviteterne udenfor og på fælleskøkkenerne i det modsatte tårn. Køkkenerne er desuden forbundet to og to med en trappe, hvilket har til formål at skabe et større fællesskab beboerne imellem. Køkkenerne, der deles af syv til tolv beboere, har alle ønskelige faciliteter, deriblandt køle-/fryseskab, komfur, ovn(e), mikroovn, opvaskemaskine og affaldsskakt. Endvidere er der i køkkenerne indrettet stuemiljøer med fladskærms-TV og sofaer, der benyttes flittigt af beboerne!

Industrikollegiet afholder flere fester i løbet af året: Den sidste lørdag i august afholdes Årsfesten, som er kollegiets største fest. Derudover afholdes bl.a. en fælles julefrokost og nytårsfest samt den såkaldte Pamperfest, som er for de kollegianere, der deltager i ét af kollegiets mange udvalg. På de enkelte køkkener er der tradition for at afholde Tour de Chambre mindst én gang om året. Derudover bliver der hvert forår afholdt Tour de Cuisine, hvor kollegianerne dyster køkken mod køkken om den prestigefyldte TDC-pokal ved at klæde sig selv ud og pynte deres køkkener i skøre og farverige temaer.

Industrikollegiet er mere end bare et sted at bo. Som Industrikollegianer indgår man i et rart og festligt fællesskab - både på sit eget køkken og med kollegiet som helhed. Fællesskabet kræver at alle engagerer sig i kollegielivet både praktisk og socialt. Til gengæld skaber det masser af spændende muligheder og nye venskaber. Kollegiet huser både studerende fra KU, DTU, CBS, RUC og ITU og man får derfor rig mulighed for at lære mange forskellige mennesker at kende.

Hvis du overvejer at blive en del af fællesskabet kan du læse mere om kollegiet, værelserne og om, hvordan du ansøger her på hjemmesiden. I menuen til venstre findes nyttige informationer for såvel kommende som nuværende beboere på kollegiet. Hvis du ønsker at tilkendegive din kærlighed for stedet opfordres du i øvrigt til at synes godt om Industrikollegiets side på Facebook, hvor der også bliver udsendt invitationer til offentlige fester mm.

Velkommen til Nørrebros betonslot!