Garantia oficial del Toshiba NB250, 500 , 510 i Satellite Pro


Servei Tècnic Oficial de TOSHIBA per al portàtil  NB250 i
dels nous TOSHIBA NB 500
i NB 510
Telèfons: 

93.452.56.00 si es  porta l'ordinador al servei tècnic de Barcelona. L'adreça és indicada més avall. Actualment es farà així per indicacions expresses l'empresa APALANC INFOR SL.

Informeu que es tracta d'un PC en garantia del "Projecte eduCAT1x1" del centre 

INS Viladecavalls  |  Coordinadors:     Rebeca Ibañez o Toni Parreño.

S'ha de tenir el número de sèrie de la màquina explicat a sota


Si la família  no pot portar el netbook a Barcelona:

Si alguna família no pot portar la màquina a als serveis anteriors poden trucar al següent telèfon  644.15.15.43 que pertany a l'empresa TIC MULTIMÈDIA  situada en Terrassa, C/ Sant Mateo 6, on els hi poden GESTIONAR, per un cost de 10€, el transport de la màquina al servei TOSHIBA situat a Barcelona.


EL CENTRE EN CAP CAS ES FARÀ CÀRREC DE LA RECOLLIDA I/O ENTREGA DEL PORTÀTIL TOSHIBA. LES REPERCUSSIONS QUE PUGUIN CAUSAR CORRERAN A CÀRREC DE LA FAMÍLIA QUE AIXÍ HO DEMANI.


Es pot demanar que el netbook el vagin a recollir a casa seva el per reparar trucant al tel: 902.56.56.88 (sempre i quan no hagin anul·lat aquest servei, igual que van tancar el projecte 1x1). Ens hem trobat que aquest servei no és massa eficient, s'ha d'insistir molt per tal de que el vagin a recollir. S'ha d'assegurar que hi serà algú en el moment de la recollida per part dels missatgers. Si no hi ha ningú per donar el paquet l'empresa no torna a enviar un missatger a aquesta adreça. Així mateix es recorda que els serveis 902 són de pagament, com una trucada provincial, encara que es tingui tarifa plana. 

NO POSIN EL CENTRE COM A RECOLLIDA I ENVIAMENT DELS NETBOOKS AL SERVEI DE TOSHIBA. EL CENTRE NO ES RESPONSABILITZARÀ NI DE L'ENTREGA DEL PORTÀTIL NI DE LA POSSIBLE  PÈRDUA QUE PUGUI SOFRIR EL NETBOOK.


Trencament de pantalla       

NO HI HA ASSEGURANÇA PER PANTALLES TRENCADES, excepte aquells que l'han fet i pagat EXPRESSAMENT.

Les pantalles trencades aniran a càrrec de les famílies.

En cas que es vulgui assegurar l’ordinador caldrà fer-ho individualment contractant-ho amb alguna empresa asseguradora. També es poden consultar les condicions de la pòlissa de la llar, en cas de tenir-ne, ja que en alguns casos cobreixen els ordinadors personals.


Si s'ha trencat una pantalla i no saben on portar la màquina per tal de reparar-la, poden trucar a l'empresa TIC MULTIMÈDIA 644.15.15.43. Ofereixen una reparació de pantalla per 139€. També tenen a la venda diversos productes informàtics.


La garantia del netbooks TOSHIBA NB250, màquines adquirides al desembre de 2010, tenien una garantia fins el 10 d'octubre de 2012, segons ens informen des de els servei TOSHIBA. Si s'espatllen, sigui pel motiu que sigui, la reparació la haurà d'assumir la familia.

La garantia del netbooks TOSHIBA NB500 (màquines adquirides al novembre de 2011) tenen una garantia de tres anys,  fins setembre de 2014.

 • La bateria tenia un any de garantia. 
La garantia del netbooks TOSHIBA NB510 (màquines adquirides al setembre de 2012) tenen una garantia de dos anys, per tant, fins la primera setmana de setembre de 2014.


La garantia del netbooks TOSHIBA SATELLITE PRO L830 (màquines adquirides al setembre de 2013) tenen una garantia de dos anys, per tant, fins la primera setmana de setembre de 2015.

La garantia del netbooks TOSHIBA SATELLITE PRO NB10 (màquines adquirides al setembre de 2014) tenen una garantia de dos anys, per tant, fins la primera setmana de setembre de 2016.


La garantia del netbooks TOSHIBA SATELLITE PRO NB10 (màquines adquirides A l'octubre de 2015) tenen una garantia de dos anys, per tant, fins la primera setmana de octubre de octubre de 2017.


Procediment a seguir en cas de tenir problemes amb l’ordinador:

 • En primer lloc és important llegir el Manual de l’usuari i la Guia d’inici ràpid, inclosos a la caixa amb el portàtil.
 • Seguir les indicacions del Capítol 6 del manual, “Solución de problemas”.
 • Si tot i així, el nostre ordinador continua sense funcionar correctament, cal seguir aquest procediment:
 • Trucar al número de telèfon 93.452.56.00  APALANC INFOR SL, servei  de TOSHIBA (de dilluns a divendres de 9:00h a 19:00h) i dir que es tracta d’un ordinador del projecte 1×1.   És important dir-ho perquè les condicions de la garantia dels ordinadors 1×1 són millors que les dels “netbooks” dels canals de distribució habituals, de tal manera que, per segons quina avaria, podrien no fer-se’n càrrec si no els hem informat adequadament.
 • Cal tenir a mà el número de sèrie del netbook, que trobareu a la part inferior de l’ordinador, en un adhesiu (un número que acaba amb la lletra K).
 • Cal contestar les preguntes que ens facin i seguir totes les instruccions que ens vagin donant.


En cas d'haver-lo de reparar:

 • Adreça del servei tècnic per portar-lo al  SAT de Barcelona.

  APALAN INFOR, S.L.

  C/ CASANOVA, 72

  08011  BARCELONA

  TELEFONO  93.452.56.00

 • En el cas de demanar que el vinguin a recollir al seu domicili   amb un missatger   cal posar-lo en una caixa amb un codi de reparació que ens han de dir ells . Un cop efectuada la reparació,  el retornen al domicili. TEL: 902.56.56.88 . Aquest telèfon NO correspon al de l'empresa anterior,  és el servei tècnic directe de TOSHIBA.
 • En cap cas s'ha de posar l'adreça del centre.