Google Classroom‎ > ‎

Classe - Notificacions


Les notificacions són missatges escrits que poden publicar tant el professor com els alumnes, al mur o tauler de la classe. Aquests missatges poden anar acompanyats d'un adjunt, en forma de fitxer, document, enllaç o vídeo de YouTube. Es poden publicar en una sola classe o en diverses simultàniament.
A més, poden ser comentats per tots els components de la classe, professor i alumnes, establint debats i converses en diversos fils. Els comentaris dels alumnes poden ser eliminats pel professor, sent aquesta l'única moderació possible "a posteriori".

Per a crear una notificació:


També podem reutilitzar una publicació anterior (pot ser una notificació, una pregunta o una tasca) amb  Reutilitza la publicació .


https://sites.google.com/a/iesterrassa.cat/educat1x1/google-classroom/classe---anuncis/imatge011.png

Un cop creada la notificació, amb el text i els fitxers, vídeos o enllaços adjunts corresponents, veiem que es desa l'esborrany automàticament per si no el volem publicar immediatament.

Al costat veiem una paperera per si volguéssim eliminar el missatge.

I per últim el botó  PUBLICA  i al seu costat una icona a través de la qual també podríem programar la publicació del missatge per a més endavant o desar-lo.

Quan algun alumne hagi respost al missatge, des de la icona amb els 3 punts de la dreta podem esborrar la resposta o silenciar l'alumne, i fins i tot respondre a un usuari concret.

ORGANITZAR LA NOSTRA CLASSE PER TEMES

Hi ha la possibilitat de poder catalogar qualsevol notificació, tasca o pregunta mitjançant l'ús dels temes; així podrem referenciar qualsevol contingut al projecte o unitat didàctica sobre el que estem treballant a cada moment per a posteriorment poder filtrar aquesta informació.

Comments