Google Classroom‎ > ‎

Classe - Informació

https://sites.google.com/a/iesterrassa.cat/educat1x1/google-classroom/classe---informacio/imatge008.png

A Informació podem gestionar la informació general de la classe, el banc de recursos i convidar altres professors a la nostra classe. Aquests professors poden fer les mateixes accions que el professor principal excepte esborrar la classe.

El primer que ens demana és si volem posar un títol i una descripció de la classe, així com la sala on es fa la classe (tot opcional).

A més, ens indica quina serà la carpeta de Google Drive on es desaran tots els materials. Aquest aspecte mereix menció especial:
- quan accedim per primer cop a Classroom, es crea al nostre Drive, a La meva unitat, una carpeta anomenada Classroom, i a dins subcarpetes amb els noms de totes les classe que anem creant o a les que ens anem unint (com alumnes). En aquestes subcarpetes es desaran tots els materials que generem a les classes (tant professors com alumnes).

Per últim, tenim l'accés directe a un Calendari de Google que Classroom crea automàticament, tant dins de l'entorn com a Google Calendar, on s'agendaran les tasques amb la seva data d'entrega.
Cada classe té un calendari, al que s'afegeix automàticament cada tasca amb una data límit d'entrega. Els professors i els alumnes poden veure el calendari a Classroom o al seu calendari de Google Apps (a l'ordinador o al dispositiu mòbil).Amb CONVIDA UN PROFESSOR podem convidar altres professors (segons, substituts...) a la nostra classe. Aquests podran fer tot el que fem nosaltres excepte eliminar la classe.
El procés d'invitació és el mateix que el dels alumnes.Amb Afegeix material de classe... podem
- penjar un fitxer per adjuntar-lo
- adjuntar un element de Google Drive
- afegir un vídeo de YouTube
- adjuntar un enllaç

https://sites.google.com/a/iesterrassa.cat/educat1x1/google-classroom/classe---informacio/imatge009.png

Els recursos es poden anar organitzant per seccions i cada una de les seccions tenir un nom característic.

Els vídeos de YouTube els podem afegir directament amb la seva URL o podem utilitzar el cercador de vídeos que inclou Classroom.

Malauradament, els recursos no s'integren a Classroom, sinó que cada cop que vulguem accedir a cada un d'ells, se'ns obrirà una nova pestanya al navegador i anirem al servei corresponent: Drive, YouTube, web...

Comments