Google Apps‎ > ‎

Migrar les dades

Si decideixes utilitzar una altra solució per al correu, els calendaris, els documents i els llocs web, pots migrar les dades a la nova solució abans de que eliminem el teu compte de Google Apps. Aquests són les opcions disponibles per a migrar les dades:

1. Descarrega les teves dades

Pots exportar i baixar les dades dels productes de Google que utilitzis, com ara el correu electrònic, el calendari i les fotos. Només cal que segueixis uns passos molt senzills per crear un arxiu per al teu registre o bé per utilitzar les dades en un altre servei.

2. Transferència de dades integrada a l'aplicació

Opcions per a la transferència de dades disponibles a Google Apps:

  • Correu electrònic: els comptes de Gmail permeten descarregar tot el correu a l'ordinador a través de l'accés POP o IMAP amb un client d'escriptori local, com Mozilla Thunderbird o Microsoft Outlook.

  • Contactes: tots els comptes de correu electrònic permeten als usuaris exportar la llista de contactes en format CSV o vCard.

  • Calendari: Google Calendar et permet descarregar un fitxer iCal al teu escriptori (sempre i quan els calendaris es comparteixin públicament), o bé pots descarregar tot el calendari a la teva llista "Els meu calendaris". Per a obtenir més informació consulta Exportar un calendari.

  • Drive: Google Drive et permet desar documents, fulls de càlcul i presentacions al teu disc dur en diferents formats. Per a obtenir més informació, consulta Descarregar un fitxer.

  • Més aplicacions de Google Apps: pots obtenir informació addicional sobre la transferència de dades d'altres aplicacions de Google al Centre d'ajuda de comptes de Google.

A Google Apps Marketplace pots trobar partners amb experiència en Google Apps que et podran ajudar a migrar les teves dades de Google Apps.


Comments