Google Apps‎ > ‎

Google Takeout Transfer

Com transferir totes les dades de Drive i Gmail del domini educatiu @iesterrassa.cat a un compte personal amb Google Takeout Transfer

Un dels problemes als que s'enfronten els usuaris de GSuite Educació, sobretot alumnat i professorat, és com dur-se els correus electrònics i els documents de Google Drive quan abandonen el centre i l'administrador ha d'esborrar els seus comptes.

Per a solucionar aquest problema, Google ha posat a disposició Google Takeout Transfer. Anteriorment ja havien donat la possibilitat de descarregar les dades i així s'explicava en aquest article, però ara aquestes dades es poden transferir directament a un compte personal de Google.

Simplement hem d'accedir a aquesta web des del compte de GSuite Educació: https://takeout.google.com/transfer


Introduïm el compte de destinació i, després de clicar a ENVIA EL CODI, rebrem un codi de verificació al correu del nostre compte personal.


Cliquem a i obtindrem el codi:Tornem al compte @iesterrassa.cat.

Introduïm el codi a Introduïu el codi i cliquem al botó
.Escollim quines dades volem transferir. Només es podran transferir dades de Drive i Gmail, no així de Google Fotos, tampoc fitxers que ens hagin compartit (en aquest cas, si volem desar-los podem fer-ne una còpia, que passarà a ser de la nostra propietat), ni Google Sites.Comments