Administració‎ > ‎

Admissió nous alumnes

ADMISSIÓ ALUMNES PER AL PROPER CURS 2018/19

 

 

 

Si vols ser alumne/a del nostre centre per al proper curs 2018/2019 per als estudis d’ESO i BATXILLER  hauràs de recollir la sol·licitud a Secretaria, o bé, punxar en els nivells per obtindre-la i complimentar-la amb totes les dades i amb la signatura del pare/mare/tutor. La sol·licitud ha d'entregar-se al centre que fiqueu en primer lloc i només podeu presentar-ne una.

El termini de presentació de la sol·licitud d'admissió d'ESO i BAT és del 23 de maig al 2 de juny (amdós inclosos).

El termini de presentació de la sol·licitud d'admissió als estudis de Formació Professional Bàsica encara està per determinar.

Els alumnes que estan cursant 4t d'ESO ja al nostre centre, també han de presentar la sol·licitud per als estudis de Batxillerat.


Els alumnes que passaran a 1r d'ESO procedents de les escoles d'Albalat, Benicull, Polinyà, Llaurí i Corbera i que matricularan els seus fills al nostre centre no han de vindre a fer l'admissió. El sobre de matrícula us el repartiran en la mateixa escola.


Les sol·licituds per a cada nivell d'estudis, així com la normativa referent a l'admissió en els centres, les podeu trobar en la pàgina de la conselleria d'Educació, en l'apartat Admissió d'alumnes o punxeu ací. L'assistent telemàtic no estarà disponible fins el dia 23 de maig.