Institut‎ > ‎

Espai SucroJove

premeu ací per accedir al blog del projecte


El projecte SucroJove naix per donar resposta a les necessitats socioculturals i socioeducatives dels i de les joves de les localitats d'Albalat de la Ribera, Benicull, Corbera, Llaurí i Polinyà de Xúquer.

La singularitat del projecte està en la utilització del centre de secundària com equipament que a la mateixa vegada s'entén educatiu i comunitari, a banda de ser pesa fonamental per al desenvolupament juvenil.

En aquest espai Web publiquem tots els documents relacionats amb el projecte que tenen interès públic.


REVISTA PUNXA

Sucro Jove: Curs 2013-14
                                          Revista 1
                                          Revista 2
                                          ............

                    Curs 2014-15
                                           Revista 1
                                           Revista 2INFORMES DE SEGUIMENT 

(premeu sobre el document per descarregar-lo):

Informe de seguiment Gener - Març 2012

Informe de seguiment Setembre - Desembre 2011

Informe de seguiment Maig - Juny 2011 

Informe de seguiment Març-Abril 2011


ELS GRUPS D'ACCIÓ

   El Consell de Delegades i Delegats

 

CAMPANYES DE PROMOCIÓ SOCIAL

Les campanyes són un conjunt de mesures promocionals enfocades a promoure el canvi social. A més a més, estan centrades en necessitats de la comunitat educativa. 

"Tallem per festes?" Campanya sobre els efectes negatius del consum abusiu d'alcohol en les relacions socials i afectives 

La campanya “Tallem per festes?” va centrar els seus esforços en conscienciar sobre la necessitat de consumir alcohol amb moderació i responsabilitat. D'aquesta manera, el i la jove podia evitar situacions negatives que provoquen ruptures, en major o menor mesura, en el seu cercle emocional més proper.

La campanya va treballar distints materials (flyers, cartells i gestió de xarxes socials), que van ser distribuïts entre els ajuntaments participants en el projecte per a la seua posterior utilització i distribució, específicament durant les jornades festives de l'estiu.

Premeu ací per a descarregar el dossier explicatiu de la campanya.

"Jo no passe de tot" Campanya per a l'eliminació dels estereotips juvenilsCinc joves estudiants de l'IES Sucro van col.laborar a la campanya aportant la pròpia imatge i contant les seues experiències personals i les de les seues famílies. Aitor, Andrea, Leni, Moisés i Noelia no passen de tot, i intenten donar a conèixer les seues motivacions, il.lucions i interessos.

Premeu ací per a descarregar el dossier explicatiu/didàctic de la campanya.


ACTIVITATS I EXPOSICIONS
Tercer trimestre - Curs 2011-2012
La missió d'aquest últim trimestre del curs ha segut fomentar l'assumpció de valors d'integració, desenvolupament emocional i cooperació com pilars fonamentals en l'estructura dels centres d'ensenyament. 
 • Exposició temàtica

Segon trimestre - Curs 2011-2012

Al trimestre ens hem proposat tractar sobre els estereotips que existeixen entre els joves i els diferents camps de referència i relació (la família, alternatives d'oci, estudis, relacions emocionals i futur).  
 • Joc cooperatiu
Primer trimestre - Curs 2011-2012 
Les actuacions plantejades per aquest trimestre han tingut la missió de explorar i millorar les habilitats comunicatives (verbals i no verbals) dels alumnes, per a facilitar l'entrenament comunicatiu, reforçant la intel·ligència emocional i les relacions socials.
 • Exposició temàtica "ara comunicació"
 • Taller d'habilitats comunicatives
 • Quadern d'activitats didàctiques de reforç "la bateria"
Tercer trimestre - Curs 2010-2011 
En el tercer trimestre hem treballat les responsabilitat familiar per a propiciar un canvi de rols i estereotips de gènere des d'una visió socioeducativa, promovent d'aquesta manera una considerable millora en l'organització i convivència familiar.
 • Exposició temàtica "Com fabricar una família corresponsable"
 • Taller didàctic
 • Exposició en gran format als ajuntaments
Segon trimestre - Curs 2010-2011 
"La noticia: ser crítics amb el que ens envolta" és l'activitat que hem dut a terme al llarg del trimestre. A través de l'estudi i anàlisi de la premsa escrit, en el taller aprendrem a fer una lectura crítica dels mitjans de comunicació. 
 • Taller de periodistes
Primer trimestre - Curs 2010-2011   
"Les arrels de la comarca" ha sigut la proposta de treball per a este primer trimestre del curs. Els seus objectius s'han conduït per dos camins diferents: donar a conèixer els recursos patrimonials més significatius i representatius dels municipis implicats al projecte, i estimular el reconeixement dels orígens, sentiments identitaris i imaginari col.lectiu que comparteix l'alumnat del centre. Les principals actuacions han segut:
 • Exposició temàtica
 • Taller i concurs de fotografia
 • Jocs cooperatius per animar l'horari d'esplai  
Ċ
IES SUCRO,
4 de març 2014, 10:02
Ċ
IES SUCRO,
4 de març 2014, 10:03
Ċ
IES SUCRO,
4 de març 2014, 10:04
Ċ
IES SUCRO,
4 de març 2014, 10:03
Ċ
IES SUCRO,
4 de març 2014, 10:03
Ċ
IES SUCRO,
4 de març 2014, 10:04