Notícies‎ > ‎

Sol·licitud de títols, PAU i Preinscripció Universitària 2019

22 de maig 2019, 3:14 publicada per Webadmin IES J. Segrelles   [ actualitzat el 30 de juny 2019, 22:48 ]

Informació per als estudiants de 2n Batxillerat i Cicles de Grau Superior. Poseu molta atenció als processos i als períodes.

Fixeu-vos en les adreces i els telèfons de consulta per si teniu problemes. Recordeu, no obstant això, que a l’Institut estem per al que necessiteu. 

Us desitgem molta sort i que us vaja molt bé en aquesta nova etapa.

CALENDARI FINAL 2n DE BATXILLERAT
TRÀMITS DE MATRÍCULA PAU I SOL·LICITUD DE TÍTOLS BATXILLERAT I CCFFINFORMACIÓ PAU 2019ACCÉS A LA UNIVERSITAT PER A ALUMNAT DE CCFF GRAU SUPERIOR

La web https://uvapp.uv.es descriu l'aplicació per a mòbils de la Universitat de València.

Des d'aquesta adreça es poden descarregar les versions per Android i per iPhone. Aquesta aplicació, d'interès per als estudiants de nou ingrés, permet obtenir informació sobre la UV i rebre avisos sobre dates d'interès relacionades amb les PAU: publicació de qualificacions, resultats d'admissió, dates de matrícula, adjudicació de llistes d'espera, etc.PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA 2019 
(DES DE BATXILLERAT O CCFFGS)


Tota la informació 2019: calendari, instruccions, ponderacions, accés a les 5 universitats públiques valencianes i accés a la preinscripció de la resta de Comunitats autònomes.Termini: Convocatòria única DEL 17 de JUNY AL 5 DE JULIOL (El dia 5 fins les 14 hores).

Per a estudiants de la PAU de juny i de juliol, de cursos anteriors, exempts de la PAU 2017, CCFF...

-Estudiants PAU 2019 de juliol: heu de presentar la sol·licitud telemàtica des del moment que disposeu de la clau que us donaran el 1r dia de la PAU (fins al 5 de juliol) ENCARA QUE NO CONEGUEU LES NOTES PAU JULIOL.

-Estudiants PAU 2019 de juny aprovats però que es presenten per pujar nota a la PAU de JULIOL 2019: heu de realitzar la preinscripció també en aquest període. Les noves qualificacions PAU de juliol, es podran usar, si convé, a la Preinscripció 2020-2021.


Resolució: La convocatòria és única i es resol per a TOTS el 12 de juliol de 2019. Però es mantenen les PRIORITATS (L’alumnat de PAU aprovada de juny 2019 té preferència sobre els que aproven en la convocatòria extraordinària de juliol 2019).


Sol·licitud de Preinscripció: Les cinc Universitats públiques valencianes constitueixen un DISTRICTE ÚNIC a l'efecte de preinscripció, per la qual cosa cal presentar una única sol·licitud on poden constar graus de les diferents Universitats. Es realitzarà telemàticament, a través de l’assistent telemàtic disponible en les dates del termini (ara apareix 2018):IMPORTANT: Tot l’estudiantat ha de fer la presentació telemàtica. CAP estudiant/a haurà de presentar la sol·licitud de preinscripció en paper a la universitat.


L’alumnat de CCFF Grau Superior o alumnat que haja de presentar documentació justificativa: Aquest alumnat haurà d'omplir la sol·licitud de preinscripció en l'assistent telemàtic i després escanejar la corresponent documentació i pujar-la al web en l’apartat o apartats que corresponguen. Sense el compliment d'aquest tràmit no es considerarà vàlidament realitzada la preinscripció.DINS EL PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ, LES ORIENTADORES ESTABLIRAN UN HORARI D’ATENCIÓ PER AJUDAR A REALITZAR LA PREINSCRIPCIÓ AL CENTRE A L’ALUMNAT QUE HO DESITGE.

ES NOTIFICARÀ A LES REUNIONS INFORMATIVES ALUMNAT/PARES I MARES.Publicació de resultats de preinscripció: el dia 12 de juliol, a les 13 hores. 

Reclamacions de preinscripció: del 15 al 17 de juliol. El dia 17 el termini acabarà a les 14 hores.