Notícies‎ > ‎

Preinscripció universitària curs 2017-18

12 de juny 2017, 3:07 publicada per Xavi Pascual   [ actualitzat el 12 de juny 2017, 3:08 ]


Ja està disponible el calendari per a la preinscripció universitària 2017-18, així com les instruccions per a realitzar-la:


Els orientadors estaran a l’Institut  per ajudar a resoldre dubtes als  qui vulgueu vindre al centre a fer-la el dia 22 de juny de 9 a 13 hores

Termini de sol·licitud: del 12 de juny al 7 de juliol. El dia 7 de juliol el termini acabarà a les 14 hores-

Estudiants de PAU de juny i de juliol
Estudiants amb l’accés per a majors de 25, 40 o 45 anys
Estudiants de cursos anteriors
Estudiants exempts de les PAU
Estudiants de cicles formatius

Adjudicació de places: 14 de juliol i publicació en premsa l’endemà.

ATENCIÓ!!!

1. L'alumnat que participa en la convocatòria extraordinària de la PAU ha de realitzar la seua sol·licitud de Preinscripció sense conèixer les seues qualificacions. Serà el programa informàtic el que inclourà les qualificacions quan estiguen disponibles, abans del procés de baremació i adjudicació de places.

2. Prioritat en l’adjudicació: La convocatòria és única i es resol per a tots el dia 14 de juliol de 2017, però es continuen mantenint les mateixes prioritats d'adjudicació: - Els Alumnes de cursos anteriors i els que aproven la convocatòria ordinària de PAU de juny de 2017, tenen preferència sobre els alumnes que aproven la PAU en la convocatòria extraordinària de juliol de 2017.

3. La sol·licitud per obtenir plaça en el primer curs dels estudis universitaris oficials de grau es realitzarà a través de l'assistent telemàtic que es trobarà disponible en les dates abans indicades en l'adreça d'Internet següent: www.preinscripcion.gva.es Tots els estudiants han de presentar la sol·licitud de preinscripció mitjançant l'assistent telemàtic. Aquells que l'hagen de presentar en paper (com ara l’alumnat de CCFF), la formalitzaran també mitjançant l'assistent i posteriorment la presentaran en paper a la universitat corresponent.

Mireu atentament els terminis i les instruccions. Ací només teniu unes pinzellades del procés.

Que tingueu sort i  pugueu estudiar allò que desitgeu.