Notícies‎ > ‎

IES J Segrelles campió Lliga de Debat – U. Valencia

18 de febr. 2018, 22:29 publicada per Xavi Pascual


L’IES Josep Segrelles s’ha proclamat campió en la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat entre tots els instituts adscrits a la Universitat de València. L’equip del nostre centre està format per cinc alumnes de 1r de batxillerat: Alejandro Grimaltos, Natàlia García, Jessica Mascuñán, Sílvia Rodríguez i Àngel Castillo. 

La Lliga de Debat és una competició organitzada cada any per la Xarxa Vives d’Universitats i Escola Valenciana, a partir d’un tema de controvèrsia en què els equips es preparen arguments a favor i en contra per a defensar una o altra posició en els enfrontaments amb la resta de grups. El tema del debat d’enguany és: l’humor té límits? Els jurats de la Lliga valoren la presentació d’una tesi sòlida, la qualitat del discurs, la facilitat i capacitat de debatre, la demostració del domini del tema, els aspectes formals de l’exposició i la posada en escena, entre d’altres coses. 

Després d’haver guanyat la fase local, l’institut d’Albaida passa a la final on competirà amb els vencedors de la resta d’universitats del domini lingüístic català, i que tindrà lloc a la Universitat Miguel Hernández d’Elx, de l’11 al 13 d’abril. L’activitat ha estat organitzada pel Departament de Valencià del nostre centre, amb el capità de l’equip, Miquel Vanyó, i els professors de 1r de batxillerat Pep Sanchis i Marcel Mompó.
Comments