Notícies‎ > ‎

Alumnes de 1BAT participen en la Fira Aèria de la UV

23 de maig 2018, 0:19 publicada per Web Admin   [ actualitzat el 23 de maig 2018, 0:20 ]


Els alumnes de 1r de batxillerat que cursen Tecnologia Industrial a l’IES Josep Segrelles han participat a la La Fira Aèria celebrada al Campus de l’ETSE de Universitat de València al campus de Burjassot el passat divendres dia 18 de maig. Els alumnes han de presentat els seus treballs a la Universitat: una exposició oral o vídeo, 1 estand i una demostració de vol.
L’esdeveniment ha estat organitzat per «El Caleidoscopio» i ha col·laborat de l’Ajuntament d’Albaida.

El projecte consisteix en el fet que els estudiants participants has aprés a muntar i volar amb l’objectiu de que ideen una aplicació que tinga un impacte positiu en la seua localitat, solucione alguna problemàtica concreta o pose en valor algun aspecte del municipi.

La Fira Aèria té un objectiu social que és la base a partir de la qual es construeix cada un dels projectes. La tecnologia és l'altre pilar, imprescindible en la cultura contemporània. Pel que a través d'aquest projecte pretenem fomentar la cultura tecnològica i d'aquesta manera garantir i mantenir els supòsits d'igualtat.Ací vos deixem més fotos del projecte.Amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Albaida