Notícies‎ > ‎

Com formar part del Banc de Llibres - Curs 2019-20

24 de juny 2019, 23:02 publicada per Xavi Pascual   [ actualitzat el 30 de juny 2019, 22:47 per Webadmin IES J. Segrelles ]

BANC DE LLIBRES DE TEXT - CURS 2019-20

Com puc formar part del banc de llibres de l’Institut


1. Nou participant, sol·licitud de participació i termini de presentació

Les famílies que vulguen participar en el programa de Banc de llibres per primera vegada i ser-ne beneficiàries, hauran de sol·licitar-ho, d'acord amb el model de sol·licitud electrònica que conste en la pàgina web de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport i retornar al Centre el lot complet de llibres del curs 2018-19.

Per tramitar la sol·licitud, entreu en l’enllaç i punxeu en "Tramitar telemàticament"
https://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=18094

Les sol·licituds de nova participació es presentaran, al centre on es trobe matriculat l'alumnat preferentment fins al 2 de juliol.


2. Alumnat ja participant en el curs 2018-19

L'alumnat participant en el programa de banc de llibres durant el curs actual no haurà de presentar cap sol·licitud per ser participant en el Banc de llibres el proper curs ja que aquesta condició es manté, llevat que exercisquen el seu dret de renúncia.


3. Alumnat que passa de 6é de Primària a 1r ESO

El lliurament del lot complet de llibres de 6é del curs 2018-19 s’ha de realizar a l’escola i automàticament es passarà a formar part del banc de llibres de l’Institut.
 

IMPORTANT

El lliurament del lot complet de llibres és condició indispensable per obtindre la condició de participant en el banc de llibres.

El deteriorament dels materials per mala utilització, o la pèrdua d’aquests, suposarà l'obligació, per part dels representants legals de l'alumne/a, de reposar el material deteriorat o extraviat.

La renúncia està prevista en la normativa que regula el banc i la família així ho pot indicar en el "Document de lliurament de llibres de text i material curricular", malgrat que haurà de tornar el lot complet de llibres de text i material curricular que li han sigut deixats en règim de préstec.