Notícies‎ > ‎

Sol·licitud de títols, PAU i Preinscripció Universitària 2018

21 de maig 2018, 4:49 publicada per Webadmin IES J. Segrelles   [ actualitzat el 21 de maig 2018, 4:51 ]


Informació per als estudiants de 2n Batxillerat i Cicles de Grau Superior. Poseu molta atenció als processos i als períodes

Fixeu-vos en les adreces i els telèfons de consulta per si teniu problemes. Recordeu, no obstant això, que a l’Institut estem per al que necessiteu. 

Us desitgem molta sort i que us vaja molt bé en aquesta nova etapa.

________________________________________

CALENDARI FINAL 2n DE BATXILLERAT


Calendari final de 2n Batxillerat 2017-2018 Convocatòria extraordinària (juliol) - Més endavant.


TRÀMITS DE MATRÍCULA PAU I SOL·LICITUD DE TÍTOLS BATXILLERAT I CCFFINFORMACIÓ PAU 2018Aplicació per a mòbils de la Universitat de València


Des d'aquesta adreça es poden descarregar les versions per Android i per iPhone. Aquesta aplicació, d'interès per als estudiants de nou ingrés, permet obtenir informació sobre la UV i rebre avisos sobre dates d'interès relacionades amb les PAU: publicació de qualificacions, resultats d'admissió, dates de matrícula, adjudicació de llistes d'espera, etc.PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA 2018 (DES DE BATXILLERAT O CCFFGS)

Tota la informació 2018: calendari, instruccions, ponderacions, accés a les 5 universitats públiques valencianes i accés a la preinscripció de la resta de Comunitats autònomes.


Termini: Convocatòria única DE L’11 de JUNY AL 6 DE JULIOL (El dia 6 fins les 14 hores).

Per a estudiants de la PAU de juny i de juliol, de cursos anteriors, exempts de la PAU 2017, CCFF...

-Estudiants PAU 2018 de juliol: heu de presentar la sol·licitud telemàtica des del moment que disposeu de la clau que us donaran el 1r dia de la PAU (fins al 6 de juliol) ENCARA QUE NO CONEGUEU LES NOTES PAU JULIOL.

-Estudiants PAU 2018 de juny aprovats però que es presenten per pujar nota a la PAU de JULIOL 2018: heu de realitzar la preinscripció també en aquest període. Les noves qualificacions PAU de juliol, es podran usar, si convé, a la Preinscripció 2019-2020.

Resolució: La convocatòria és única i es resol per a TOTS el 13 de juliol de 2018. Però es mantenen les PRIORITATS (L’alumnat de PAU aprovada de juny 2018 té preferència sobre els que aproven en la convocatòria extraordinària de juliol 2018).

Sol·licitud de Preinscripció: Les cinc Universitats públiques valencianes constitueixen un DISTRICTE ÚNIC a l'efecte de preinscripció, per la qual cosa cal presentar una única sol·licitud on poden constar graus de les diferents Universitats. Es realitzarà telemàticament, a través de l’assistent telemàtic disponible en les dates del termini:


IMPORTANT: L’alumnat de CCFF Grau Superior o alumnat que haja de presentar documentació justificativa en paper (discapacitat, alumnat que no autoritza l’òrgan gestor per comprovar dades personals...), primer utilitzaran l’assistent telemàtic i després la imprimiran per duplicat i la presentaran en paper a la universitat que corresponga amb la documentació justificativa en paper.


DINS EL PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ, ELS ORIENTADORS ESTABLIRAN UN HORARI D’ATENCIÓ PER AJUDAR A REALITZAR LA PREINSCRIPCIÓ AL CENTRE A L’ALUMNAT QUE HO DESITGE. ES NOTIFICARÀ A LES REUNIONS.