Notícies

Se suspenen les classes en Albaida demà dilluns 20 de gener

19 de gen. 2020, 12:58 publicada per Webadmin IES J. Segrelles   [ actualitzat el 19 de gen. 2020, 12:59 ]


Amb motiu de l'actualització de l'alerta ROJA per a demà, dilluns 20 de gener, per fortes pluges a tot l’interior sud de València se SUSPENEN les classes en Albaida per la seguretat en els desplaçaments.

Seguirem informant front qualsevol incidència.

Bon Nadal i feliç Any Nou

18 de des. 2019, 5:09 publicada per Webadmin IES J. Segrelles   [ actualitzat el 18 de des. 2019, 5:10 ]


Bones festes i feliç Any Nou us desitgem des de l'IES Josep Segrelles.

La felicitació d'enguany ha estat confeccionada a partir d'una selecció de treballs realitzats amb cartolines de colors per l'alumnat d'Educació Plàstica i Visual de 2n ESO:

Íker Calatayud, Ana Francés, Ana Pont, Maria Martínez, Robert Oms, Carles Guerrero, Josep Borderia, Tania Galbis i Mar Roqueta. 
Conferència de Paco Àlvarez i Juan Cascant - 28 de novembre

25 de nov. 2019, 4:01 publicada per Webadmin IES J. Segrelles


Conferència “El veritable significat de la paraula economia en l’ecosistema empresarial rural”

Dijous 28 de novembre, a les 11.30 hores, Paco Àlvarez i Juan Cascant ens parlaran del veritable significat de la paraula economia en l’ecosistema empresarial rural en una conferència dirigida als alumnes de BAT, segon cicle d’ESO, cicles de FP i altres joves ... d'esperit que vulguen assistir (mares, pares, professors i veïns).

Es tracta d'oferir i a la ciutadania i concretament als xavals una visió des de baix dels valors del mon rural i del camp, i de l'empresa xicoteta relacionada. Els estudiants en l'adolescència, al voltant dels 16 anys, estan en el moment que comencen a pensar i preguntar se sobre: "a què van a dedicar-se en el futur per poder viure?". I eixe es el moment de parlar los del verdader significat d'ECONOMIA, es a dir, de l'Administració de “Ta Casa”. Ta Casa entesa com: Casa o Família, Barri, Poble, Empresa, Comarca, País, Estat, Planeta. Economia on cap la Dignitat humana, solidaritat, sostenibilitat, justícia social, democràcia, transparència, interacció, estima, honestedat, el medi ambient, la salut, el benestar, el coneixement, l'empatia, la felicitat, la tolerància, el progrés, la cultura, l'esforç, la dignitat, etc.

Paco Àlvarez, que ha treballat més de 40 anys en l’àmbit borsari i financer, ha sigut director general de la Borsa de València i vicepresident de la de París, així com Director General d’Economia, Emprenedoria i Cooperativisme del Govern Valencià.  És divulgador financer i durant 11 anys va comptar amb un espai de ràdio, “la bolsa y la vida”, a més d’escriure amb freqüència en periòdics. 

Juan Cascant és el creador de Microviña, segell que garanteix una sèrie d’aspectes com la preservació del paisatge rural, un preu just per al llaurador i la recuperació de varietats tradicionals, entre d’altres, obtenint, en el Celler de la Muntanya, uns vins de qualitat lligats al territori i compromesos amb aquest. 

Junts, Paco i Juan són impulsors d’un model econòmic amb rostre humà, vinculat a la terra i a la seua gent, fonamental per a la supervivència del món rural en el qual vivim. 

Conferencia dirigida als joves ... d'esperit.
Eleccions a Consell Escolar 21 de novembre 2019

17 de nov. 2019, 21:53 publicada per Xavi Pascual   [ actualitzat el 17 de nov. 2019, 22:05 ]

Conferència de María Dolores Raigón 04-11-2019

29 d’oct. 2019, 1:48 publicada per Webadmin IES J. Segrelles   [ actualitzat el 29 d’oct. 2019, 3:42 ]


Conferència:
"Evidències científiques de l’agroecologia i la seua influència en la qualitat dels aliments"

Maria Dolores Raigón és catedràtica d’edafologia i química agrícola de la UPV. Presidenta de la Societat Espanyola d’Agricultura Ecològica (SEAE) 

AVÍS DE SUSPENSIÓ DE CLASSES PER DIVENDRES 13 DE SETEMBRE

12 de set. 2019, 2:38 publicada per Webadmin IES J. Segrelles   [ actualitzat el 12 de set. 2019, 9:41 ]
ÚLTIMA ACTUALITZACIÓ:

L'Ajuntament d'Albaida anuncia que es suspenen també les classes per a demà divendres 13 de setembre.


----------------------------------------------------------------------


Avís de suspensió de classes i tancament d'instal•lacions esportives i municipals durant la jornada escolar de dijous 12 de setembre

A causa de les previsions i després d'avaluar l'informe emés per la Policia Local Albaida, l'Ajuntament ha decidit suspendre les classes als centres educatius i formatius en aplicació de les mesures de prudència que ens són exigibles i com a mesura per evitar situacions de perill.

Per part de l’Ajuntament, es recomana al veïnat que evite els desplaçaments i que es seguisquen les indicacions dels serveis d’emergències que poden consultar-se directament a www.112cv.gva.es/es i a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.

Cal estar pendent de les actualitzacions de l'Ajuntament d'Albaida i anirem posant informació, en la mesura que siga possible, a aquesta web de Centre.

Estem a la vostra disposició.

Beques MEC 2019-20

4 de set. 2019, 23:18 publicada per Webadmin IES J. Segrelles   [ actualitzat el 4 de set. 2019, 23:19 ]


Convocatòria de beques del Ministeri d’Educació per al curs 2019-20MODALITATS: 


A)  Estudis post-obligatoris (Batxillerat, Cicles Formatius, FP Bàsica).
    
Termini fins 1 d’octubre

B)  Alumnat amb necessitat específica de suport educatiu (ESO i tots els nivells  de l’altra convocatòria).
  
Termini fins 26 de setembre

Passeu URGENTMENT pel departament d’Orientació per rebre ajuda i més informació.INICI DE CURS 2019-20 - Dilluns 9 de setembre

4 de set. 2019, 23:03 publicada per Xavi Pascual   [ actualitzat el 4 de set. 2019, 23:26 per Webadmin IES J. Segrelles ]
1. Alumnat d’ESO que utilitza el transport escolar:
Els autobusos passaran mitja hora abans d’aquests horaris (9.30h 1r /2n ESO i 10.30 h per a la resta) pel lloc de parada habitual.

2. L’alumnat de 1r d’ESO, 1r de CFGS d’Estilisme, 1r CFGM d’Agroecologia i tot l’alumnat de la vesprada entraran directament a la Sala d’actes, on seran rebuts per la direcció i els tutors/es.

3. Els de la resta de nivells es reuniran amb el tutor/a a l’entrada de l’Institut per anar junts a la seua aula. 

4. El primer dia de classe, l’alumnat haurà de dur material per prendre nota de les indicacions dels tutors/es i, si pertanyen a l’AMPA, se’ls facilitarà de manera gratuïta l’agenda de l’Institut. Progressivament, cada professor anirà donant les instruccions de la seua matèria.

5. L’alumnat que forma part del banc de llibres disposarà del material els primers dies d’inici de les activitats lectives. Prèviament, els haurà d’haver folrat a l’institut amb les fundes que els proporcionarà el Centre.


BENVINGUTS/DES AL VOSTRE INSTITUT!!!


Oferta de places vacants Cicles Formatius 2019-20

31 de jul. 2019, 23:35 publicada per Xavi Pascual   [ actualitzat el 5 d’ag. 2019, 22:32 ]ADJUDICACIONS PLACES VACANTS

DIA: dimecres 4 de setembre
HORA: 11 hores
LLOC: Sala d’actes de l’Institut


 Cicles Formatius en què disposem de vacants:

- CFGS EDUCACIÓ INFANTIL. 5 VACANTS

- CFGS INTEGRACIÓ SOCIAL. 5 VACANTS

- CFGS ESTILISME I DIRECCIÓ DE PERRUQUERIA.  12 VACANTS

- CFGM PERRUQUERIA I COSMÈTICA CAPIL·LAR. 15 VACANTS

- CFGM PRODUCCIÓ AGROECOLÒGICA. 15 VACANTS


Fins el 9 de setembre hi haurà adjudicació de vacants:
 -Les primeres places seran adjudicades  per a l’alumnat que ha fet l’admissió al centre.


Del 10 al 17 de setembre i del 20 de setembre al 8 d’octubre:
- Les persones interessades que no hagen participat en procés d’admissió. (sempre que queden places vacants)


Documentació que heu d’aportar:
Si heu realitzat sol·licitud d'admissió, cal presentar-ne una còpia eixe dia. 
A més, tots heu de dur original i  fotocòpia DNI i  document justificatiu del tipus d’accés: Títol de Tècnic, Batxillerat, prova d'accés, d’altres.

Llistat llibres text 2019-20

30 de juny 2019, 22:42 publicada per Webadmin IES J. Segrelles   [ actualitzat el 30 de juny 2019, 22:43 ]

ATENCIÓ!

L'alumnat que forma part del banc de llibres de 6é de Primària que passa a l'Institut (1r d'ESO) i la resta d'ESO no han de comprar els llibres de text. 

No formen part del banc de llibres, i per tant han d'adquirir-los les famílies, els workbooks, quadernets i cahiers de l'élève, així com els llibres de lectura i tot aquell material no reutilitzable.

1-10 of 170