Notícies

Calendari matemàtic

26 de set. 2018, 21:31 publicada per Web Admin   [ actualitzat el 26 de set. 2018, 21:33 ]

A l'institut tornem a participar en el calendari matemàtic de la societat de professors de matemàtiques de la comunitat valenciana "Al-Khwarizmi"

Anima't!, hi ha problemes de tot tipus que apareixeran cada mes (nivell matemàtic 1cicle d'ESO, 2 cicle d'ESO, Batxillerat, alguns més dificilets - els menys -). A per ells!. 

En els taulers d’anuncis de cada entrada a l'institut tens els problemes del mes actual i les instruccions per a quan aconseguisques resoldre alguns. Tu pots!


Beques MEC 2018-19

5 de set. 2018, 22:33 publicada per Xavi Pascual   [ actualitzat el 5 de set. 2018, 22:35 ]


Convocatòria de beques del Ministeri d’Educació per al curs 2018-19


MODALITATS: 


A) Estudis post-obligatoris (Batxillerat, Cicles Formatius, FP Bàsica).

Termini fins 1 d’octubre

Resum

Documents amb informació completa: enllaços, normativa, com sol·licitar-les...

BOE 16 agost de 2018


B) Alumnat amb necessitat específica de suport educatiu (ESO i tots els nivells de l’altra convocatòria).

Termini fins 27 de setembre

Passeu URGENTMENT pel departament d’Orientació per rebre ajuda i més informació.

Com sol·licitar-les

Oferta de places vacants Cicles Formatius 2018-19

5 de set. 2018, 22:22 publicada per Xavi Pascual   [ actualitzat el 5 de set. 2018, 22:22 ]


US CONVOQUEM:

DIA: dimecres 12 de setembre
HORA: 11 hores
LLOC: Sala d’actes de l’Institut


 Cicles Formatius en què disposem de vacants:

- CFGS INTEGRACIÓ SOCIAL
- CFGS EDUCACIÓ INFANTIL
- CFGM PRODUCCIÓ AGROECOLÒGICA
- CFGM PERRUQUERIA I COSMÈTICA CAPIL·LAR
- CFGS ESTILISME I DIRECCIÓ DE PERRUQUERIA

Documentació que heu d’aportar:

Si heu realitzat sol·licitud d'admissió, cal presentar-ne una còpia eixe dia. 
A més, tots heu de dur original i  fotocòpia DNI i  document justificatiu del tipus d’accés: Títol de Tècnic, Batxillerat, prova d'accés, d’altres.


MÉS ENDAVANT

 Es convocarà un altre acte públic si queden places vacants.


INICI DE CURS 2018-19 - Dilluns 10 de setembre

5 de set. 2018, 8:04 publicada per Xavi Pascual   [ actualitzat el 5 de set. 2018, 8:05 ]

1. Alumnat d’ESO que utilitza el transport escolar:
Els autobusos passaran mitja hora abans d’aquests horaris (9.30h 1r /2n ESO i 11.00 h per a la resta) pel lloc de parada habitual.

2. L’alumnat de 1r d’ESO, 1r de CFGS d’Estilisme, 1r CFGM d’Agroecologia i tot l’alumnat de la vesprada entraran directament a la Sala d’actes, on seran rebuts per la direcció i els tutors/es.

3. Els de la resta de nivells es reuniran amb el tutor/a a l’entrada de l’Institut per anar junts a la seua aula. 

4. El primer dia de classe, l’alumnat haurà de dur material per prendre nota de les indicacions dels tutors/es. Progressivament, cada professor anirà donant les instruccions de la seua matèria.

5. L’alumnat que forma part del banc de llibres disposarà del material els primers dies d’inici de les activitats lectives. Prèviament, els haurà d’haver folrat a l’institut amb les fundes que els proporcionarà el Centre.


BENVINGUTS/DES AL VOSTRE INSTITUT!!!

Reconeixement de la UV per resultats PAU de Maria B. Toledo

9 de jul. 2018, 22:59 publicada per Web Admin


Els excel·lents resultats obtinguts per l’alumna de l’IES Josep Segrelles María Belén Toledo Juan en proves PAU han estat motiu de felicitació per la Universitat de València a l’acte de reconeixement als 25 millors resultats dels 6.000 alumnes presentats.

L’acte fou celebrat el passat 25 de juny a l’edifici del rectorat de la Universitat, va estar presidit per la Rectora de la Universitat i van acudir, a més de l'alumnat premiat, els familiars, tutors/es i directors/es dels centres.

El talent, l’esforç i la dedicació de l’alumna, junt amb el suport familiar i de les amistats i sumat a tasca constant del professorat de l’IES Josep Segrelles han estat la clau.

Felicitacions per a Maria Belen pels resultats obtinguts!

Llistat llibres text 2018-19

30 de juny 2018, 0:18 publicada per Web Admin   [ actualitzat el 30 de juny 2018, 23:17 ]

ATENCIÓ!

L'alumnat que forma part del banc de llibres de 6é de Primària que passa a l'Institut (1r d'ESO) i  la resta d'ESO no han de comprar els llibres de text. 

No formen part del banc de llibres, i per tant han d'adquirir-los les famílies, els workbooks, quadernets i cahiers de l'élève, així com els llibres de lectura i tot aquell material no reutilitzable.

Concurs de dibuix escolar UPV – Antoni Cantó 2n premi CatB

29 de juny 2018, 23:56 publicada per Web Admin   [ actualitzat el 29 de juny 2018, 23:57 ]El nostre alumne de 3r DD, Antoni Cantó i Pastor ha guanyat el segon premi de la categoria B (de 12 a 15 anys) del concurs de dibuix escolar que organitza l'àrea de fons d'art i patrimoni de la UPV. 

Ací teniu tots els treballs de 3r de ESO presentats al concurs.Calendari proves extraordinàries ESO - BAT - FPB - CCFF

25 de juny 2018, 22:41 publicada per Xavi Pascual   [ actualitzat el 25 de juny 2018, 22:42 ]


Calendaris de les proves extraordinàries de ESO, 1BAT, FPB i CCFF. Juny i juliol de 2018.Instruccions de recollida Banc de Llibres 2018

21 de juny 2018, 7:49 publicada per Sergi Martí   [ actualitzat el 29 de juny 2018, 3:04 ]


  1. Nou participant, sol·licitud de participació i termini de presentació

Les famílies que vulguen participar en el programa de Banc de llibres per primera vegada i ser-ne beneficiàries, hauran de sol·licitar-ho, d'acord amb el model de sol·licitud electrònica que conste en la pàgina web de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport:

Instruccions Famílies

Detalls del Procediment

Tràmit de la Sol·licitud

Les sol·licituds de nova participació es presentaran, al centre on es trobe matriculat l'alumnat.

 

  1. Alumnat ja participant en el curs actual

L'alumnat participant en el programa de banc de llibres durant el curs actual no haurà de presentar cap sol·licitud per ser participant en el Banc de llibres el proper curs ja que aquesta condició es manté, llevat que exercisquen el seu dret de renúncia.

L'entrega es farà efectiva en dos plaços:

  • Els alumnes que ho han aprovat tot i no necesiten el material per a les proves extraordinàries ho faran el dimarts 26 de juny entre les 9 i les 13 h
  • El alumne que hagen suspès alguna assignatura faran l'entrega de tot el lot complet el dia 5 de juliol (en vindre a recollir les notes).

Important

  • El lliurament del lot complet de llibres és condició indispensable per obtindre la condició de participant en el banc de llibres.
  • El deteriorament dels materials per mala utilització, o la pèrdua d’aquests, suposarà l'obligació, per part dels representants legals de l'alumne/a, de reposar el material deteriorat o extraviat.
  • La renúncia està prevista en la normativa que regula el banc i la família així ho pot indicar en el moment que faça entrega, malgrat que haurà de tornar el lot complet de llibres de text i material curricular que li han sigut deixats en règim de préstec.
  • L'entrega del material es realitzarà a les respectives aules de referència de la tutoria. (Si per motius tècnics canviara alguna es farà saber ací mateix)

Calendari proves extraordinàries 2BAT i gestions administratives

19 de juny 2018, 7:58 publicada per Xavi Pascual   [ actualitzat el 19 de juny 2018, 7:59 ]Calendari de proves extraordinàries de 2n de BAT i gestions administratives. Juny i juliol de 2018.


1-10 of 150