Consulta jove

A l'IES gaudim de... Servei de Consulta Jove:


Què és la "Consulta Jove"?

Al nostre centre disposam del Servei de Consulta Jove des de fa diversos anys. Aquest és un servei que ofereixen els professionals dels centres de salut de Pollença (conretament un metge i una infermera) amb l'objectiu de millorar la salut dels alumnes del nostre institut i ajudar-los perquè les seves decisions siguin el més saludables possibles.


A qui va dirigit?

A tot l'alumnat del nostre centre (d'ESO, de Batxillerat, de Formació Professional Bàsica, de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior).


On i quan s'ofereix el Servei?

El servei de Consulta Jove es fa al centre educatiu mateix. Cada divendres, durant el pati, els professionals del centre de salut del municipi es desplacen a l'institut per atendre les demandes dels alumnes.


També es poden fer les consultes a través de correu electrònic, a la següent adreça:

consultajoveies@gmail.com


Quin tipus de consultes es poden fer?

Els joves poden demanar dubtes i parlar dels problemes i de les inquietuds sobre qualsevol tema relacionat amb la salut, entesa com un concepte molt ampli que no només té a veure amb el malestar físic sinó també amb tot allò que ens fa sentir bé. Per tant, es poden fer consultes sobre malestars físics, psíquics i emocionals, i també es poden formular dubtes sobre sexualitat, consum de drogues, alimentació, situacions de violència, entre d’altres. Els alumnes rebran assessorament i informació d'allò que més els interessi i preocupi.


Totes les demandes seran ateses en condicions d'intimitat i confidencialitat!