NOVETATS

Informació Autoritzacions sortides del centre

Per tal de controlar amb major seguretat la sortida dels alumnes d'ESO en horari escolar, si s'escau, vos informam que a partir d'ara haurà de venir un adult responsable (pare, mare, tutor o persona amb qui delegui) a cercar-lo i portar emplenat el full de sortida que trobareu a la consergeria del centre o aquesta plana WEB a l'apartat: Secretaria/Informació i documents/ impresos alumnes / Autorització per sortir del centre.DIADA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Dia 25 de novembre l'IES ha celebrat la diada contra la violència de gènere. El servei de mediació ha penjat diferents imatges i llaços per conscienciar als nostres alumnes.Projecte ecoambiental de FPB1

Els alumnes de FPB1 han recollit fems per tot l'institut durant una setmana per conscienciar als nostres alumnes de la brutor que fan.

Aquest ha estat el resultat:


RECOLLIDA DE FEMSACTIVITATS PREVISTES I CALENDARI ESCOLARServei de mediació escolar

Comissió de Convivència i Mediació enceta un nou curs!!!


Enguany la Comissió de Convivència i Mediació escolar reprèn de bell nou, amb més ganes i il·lusió que mai, les sessions de formació.


La comissió enguany està formada per alumnes que van des de 2n d'ESO fins a alumnes de 2n de batxillerat. En total són setanta-quatre alumnes. Alguns d'ells són veterans i començaren la seva formació com a mediadors fa tres anys; d'altres, s'han incorporat enguany després de fer les presentacions del servei a cada grup.

L'objectiu de la Comissió continua essent el creixement personal d'aquests alumnes com a persones assertives, amb valors, capaços de fer confiança i saber escoltar i amb habilitats per poder mediar un possible conflicte.

Confiem que aquesta formació ens enriqueixi a tots plegats!


Artur Guijarro i Catina Femenies

Comissió de Mediació Escolar.


Segueix la nostra feina de cada setmana...
Mediació curs 15-16

Aquesta setmana...

Avui, 18 de novembre, hem vist el vídeo elaborat per a la campanya d'enguany per conscienciar de la violència de gènere i, a continuació, hem començat a preparar la Diada contra la violència de gènere al nostre centre. Hi haurà moltes sorpreses!!!

Frase d'avui:


ACTIVITATS REALITZADES AQUEST CURS 2015-16

OCTUBRE 2015

Teatre Àngel amb Lluís Colom

Els alumnes de 2n d'ESO han tengut una sorpresa molt agradable a l'hora de llengua catalana. L'actor Lluís Colom ha representat Àngel. Una història que combina acció, intriga i en la qual els alumnes també són protagonistes! 

Testimoni de Nadia Ghulam