NOVETATS

Recollida de roba Fundació Deixalles 

Fins la setmana que ve a l'entrada de l'institut podeu deixar roba .


Informació Autoritzacions sortides del centre

Per tal de controlar amb major seguretat la sortida dels alumnes d'ESO en horari escolar, si s'escau, vos informam que a partir d'ara haurà de venir un adult responsable (pare, mare, tutor o persona amb qui delegui) a cercar-lo i portar emplenat el full de sortida que trobareu a la consergeria del centre o aquesta plana WEB a l'apartat: Secretaria/Informació i documents/ impresos alumnes / Autorització per sortir del centre.a L'ies hem celebrat el Dia de la Pau....

....amb un photocall!!


PROJECTES 1r d'ESO

Els alumnes de 1r d'ESO aquest curs han començat a treballar per projectes i aquestes fotos mostren el resultat del primer d'aquest projectes. Una exposició dels llibres d'artistes que han fet sobre ells mateixos i els seus orígens.
Han fet un treball globalitzat de geografia i història, biologia, educació física, anglès, plàstica i català i també han participat les famílies en la recerca sobre ells mateixos i la família.
Els alumnes s'han engrescat en la feina i l'equip de professors implicats valoram la feina molt positivament tot i que és la primera vegada que feim feina de forma globalitzada, per projectes i en grups cooperatius i sabem que podem millorar alguns aspectes.


ACTIVITATS PREVISTES I CALENDARI ESCOLAR


Servei de mediació escolar

Comissió de Convivència i Mediació enceta un nou curs!!!


Enguany la Comissió de Convivència i Mediació escolar reprèn de bell nou, amb més ganes i il·lusió que mai, les sessions de formació.


La comissió enguany està formada per alumnes que van des de 2n d'ESO fins a alumnes de 2n de batxillerat. En total són setanta-quatre alumnes. Alguns d'ells són veterans i començaren la seva formació com a mediadors fa tres anys; d'altres, s'han incorporat enguany després de fer les presentacions del servei a cada grup.

L'objectiu de la Comissió continua essent el creixement personal d'aquests alumnes com a persones assertives, amb valors, capaços de fer confiança i saber escoltar i amb habilitats per poder mediar un possible conflicte.

Confiem que aquesta formació ens enriqueixi a tots plegats!


Artur Guijarro i Catina Femenies

Comissió de Mediació Escolar.Segueix la nostra feina de cada setmana...
Mediació curs 15-16

Aquesta setmana al servei de mediació....

Dimecres 19 de gener, hem començat a preparar-ho tot per dia 29 que celebrarem el dia escolar contra la no-violència i la Pau.
ACTIVITATS REALITZADES AQUEST CURS 2015-16

GENER DE 2016

 
SORTIDES CULTURA CIENTÍFICA BAT1


Els alumnes de primer de Batxiller de Cultura Científica en les tasques de recerca científica relacionades amb l'assignatura han completat la seva investigació participant a dos tallers pràctics:


1.Conèixer la malaltia d'alzheimer de primera ma a l'Associació de familiars i amics d'aquesta malaltia a Pollença amb la treballadora social i la psicòloga d'aquesta entitat i participar com a voluntaris en els seus tallers de memòria. Allà ens varen acollir d'allò més bé i va ser una gran experiència per tots.


2.Conèixer el diferents mètodes de diagnosi de malalties a l'Hospital de Manacor on vàrem participar de les activitats enmarcades al seu Projecte Salut. Una gran experiència!

SANT ANTONI


Sant Antoni 2016

Sant Antoni 2016 ‎(ball de bot)‎

Sant Antoni 2016 ‎(Flautes)‎Xeremiers orats i alumnes de l'IES


DESEMBRE DE 2015

CONCERT DE NADAL


NOVEMBRE DE 2015

DIADA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Dia 25 de novembre l'IES ha celebrat la diada contra la violència de gènere. El servei de mediació ha penjat diferents imatges i llaços per conscienciar als nostres alumnes.PROJECTE ECOAMBIENTAL DE FPB1

Els alumnes de FPB1 han recollit fems per tot l'institut durant una setmana per conscienciar als nostres alumnes de la brutor que fan.

Aquest ha estat el resultat:

RECOLLIDA DE FEMSOCTUBRE 2015

Teatre Àngel amb Lluís Colom

Els alumnes de 2n d'ESO han tengut una sorpresa molt agradable a l'hora de llengua catalana. L'actor Lluís Colom ha representat Àngel. Una història que combina acció, intriga i en la qual els alumnes també són protagonistes! 

Testimoni de Nadia Ghulam