NOVETATS


A l'IES hem celebrat el dia de LA PAU

https://photos.app.goo.gl/M4bKQk03Ss4v4Nr52


VISITA A L'ESCOLA D'HOTELERIA DE LES ILLES BALEARS (EHIB):


L'alumnat del cicle de Formació Professional Bàsica de cuina i restauració i 14 alumnes de 4t d'ESO van visitar l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears (EHIB) el passat dijous, 25 de gener. Els alumnes van conèixer el pla d'estudis, van visitar les instal·lacions i van realitzar tallers pràctics sobre els estudis que s'ofereixen. Va ser molt engrescador!!

https://drive.google.com/drive/folders/1w5EjTYKlw5yB-vrZHBXf6K_jFCcx7YWA?usp=sharingCONCURS LITERARI JOSEP PLA: Bases pel concurs

https://drive.google.com/file/d/1vgZr2W2qNojDgo_nxJg_igbs8WOhvXiK/view?usp=sharingLA UNIVERSITAT DE VIC ENS VISITA


El passat 23 de gener la Universitat de Vic (Universitat Central de Catalunya) es va desplaçar al nostre institut per oferir-nos una sessió d'orientació universitària destinada als alumnes de 2n de batxillerat per informar sobre la preinscripició universitària, les titulacions que imparteix la Universitat, les seves instal·lacions, serveis, preus, finançament, beques, pràctiques, allotjament i programes internacionals. 
LA UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS (UIB) ENS VISITA: DIRECTE A LA UNIVERSITAT

El passat 24 de gener la UIB va visitar el nostre centre per realitzar una xerrada informativa als alumnes de 2n de batxillerat sobre els requisits i els procediments d’accés i d’admissió a la Universitat, l’oferta d’estudis que imparteix la UIB i els recursos que tenen els futurs alumnes al seu abast.
SANT ANTONI 


https://drive.google.com/drive/folders/1O1nrGfhULy4Mt5s6KeL81Iz4MwVPgQnC?usp=sharing


CONCERT DE NADAL
INTERCANVI AMB L'IES MANACOR 

(PROJECTES 1r d'eso)


Aquest curs els alumnes d'ESO1 participen en un intercanvi d'experiències amb els alumnes d'ESO1 de Manacor. Tots estam molt il·lusionats i hem començat aquest projecte amb una primera parton han viatjat unes capses on ens donam a conèixer a nivell personal amb fotos i algun joc, coneixem una mica l'altre institut i també al poble.

Esperam impacients la propera experiència!!

https://photos.google.com/share/AF1QipPUKZwp3enCcWw6lhiHNuPw6fI9BGvsIjI3GMEc2rNZEp1Fqu_HTUYes3pRb9WeDQ?key=YWY2aVF4ajBoVC1UNDI1ZFE5TjJNNTRleEItcmFR


FIRA MEDIEVAL
(Projectes 2n d'ESO)

Els alumnes de 2n d'ESO han acabat el projecte "Alquimistes" amb una fira per mostrar tots els productes i coneixements treballats. La fira s'ha celebrat al claustre, una experiència inoblidable!!EL CENTRE D'ENSENYAMENT SUPERIOR ALBERTA GIMÉNEZ (CESAG) ENS VISITA:

El passat 29 de novembre CESAG va visitar el nostre centre per oferir als alumnes de 2n de batxillerat una xerrada informativa sobre la seva oferta de graus i els seus Serveis.ELS NOSTRES ALUMNES DE 2n DE BATXILLERAT VISITEN LA FIRA UNITOUR DE PALMA:


El passat 23 de novembre els alumnes de 2n de batxillerat van visitar la fira d'UNITOUR (Saló d'Orientació Universitària) que es va realtizar al Poble Espanyol.LA UNIVERSITAT DE GIRONA (UdG) ENS VISITA:
El passat 22 de novembre la Universitat de Girona va oferir als alumnes de 2n de batxillerat una xerrada informativa sobre l'oferta de graus i Serveis de la UdGLA UNIVERSITAT POMPEU FABRA (UPF) ENS VISITA:
El passat 21 de novembre la Universitat Pompeu Fabra va visitar el nostre centre per explicar als alumnes de 2n de batxillerat els graus que ofereix la universitat, les seves sortides professionals i què representa ser estudiant universitari i, particularment, de la UPF.
QÜESTIONARI CONVIVÈNCIA ESCOLAR

La Conselleria d'Educació i Universitat mitjançant l'Institut per a la Convivència i l'Èxit escolar, ha encomanat a la Universitat de les Illes Balears la realització de l'Estudi sobre la convivència escolar en l'educació secundària obligatòria 2017.
El grup/s d'ESO1B, ESo2B, ESO3B i ESO4C dels nostre centre han estat seleccionats com a mostra d'aquesta avaluació. Per aquest motiu, dijous 23 de novembre el/la seu/seva fill/a realitzarà un qüestionari anònim sobre convivència escolar.Premi extraordinari de Formació professional de Grau Superior a l'alumne del nostre centre Sebastià Comas