IES SON PACS -IES CTEIB-IES AURORA PICORNELL-IES ESPORLES:MATEIX PROJECTE.

 ENS MOU EL VOLUNTARIAT: 5 INSTITUTS

Alumnes deportistes d’alta competició que compaginen  la pràctica esportiva i l’acadèmica. Els valors que aporta l’esport, s’han enriquit amb valors de solidaritat, comprensió, cooperació amb el  projecte  de voluntariat. 

Els alumnes de tercer d’eso i 1r Batxillerat han desenvolupat voluntariat amb horari lectiu.  

  

 L’IES Son Pacs és un centre solidari amb molt variades activitats d’igualtat i cooperació. La seva essència és la solidaritat. 

    Fa anys que el centre treballa en projectes de caire solidari (agermanament amb un centre cultural de Nicaragua, col·laboració en diverses ONG’s autonòmiques i estatals, jornades solidàries, berenars solidaris,etc.). Però aquest curs 2017-2018 ens hem incorporat al projecte de servei comunitari de voluntariat amb la residència OMS-SANT MIQUEL


Els alumnes participants són de 1r de batxillerat i l’activitat se situa transversalment a l’assignatura de Religió i a CAS (component del diploma de Batxillerat Internacional) amb la col·laboració dels tutors de grup i el suport de l’equip directiu.


Els alumnes voluntaris de batxillerat han desenvolupat el seu voluntariat fora de l’horari escolar.

L'IES Aurora Picornell és un centre públic d'ensenyament secundari que es creà com IES independent a partir del curs 93-94. Abans havia funcionat com a extensió de l'IES Francesc de Borja Moll els cursos 92-93 i 93-94. Actualment imparteix l'ESPA, l'ESO i la formació professional bàsica en electricitat i electrònica.
L’Educació Secundària per a persones adultes (ESPA) s’imparteix en horari de tarda. Durant el matí acudeixen al centre els alumnes de l'ESO i de la formació professional bàsica. Per tant l’horari és continuat i el centre és obert des de les 8h fins a les 20.30 hores cada dia.IES SON RULLAN

Subpáginas (1): HISTÒRIA
Ċ
MARGALIDA MOLL SERRA,
23 sept. 2018 3:17
Ċ
MARGALIDA MOLL SERRA,
23 sept. 2018 3:16
Comments